Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για Έλληνα μπασκετμπολίστα

«Θα μου κοστίσει πολύ στην καριέρα μου»

19 Ιουλίου 2020 13:56
Σοβαρό τροχαίο για Έλληνα μπασκετμπολίστα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε την περασμένη Παρασκευή στα Χανιά ο μπασκετμπολίτσας Ραφαήλ Τσουράκης. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Εύβοια με μπασκετμπολίστα να χάνει τη ζωή του.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του θα του κοστίσει στην επαγγελματική του καριέρα. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε στην περιοχή του Αγροκηπίου λίγο μετά το ΜΑΙΧ με ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Ο 30χρονος αθλητής, που τραυματίστηκε σοβαρά στη λεκάνη και το γόνατο είπε στο zarpanews.gr: "Οι γιατροί μου έδωσαν 6 μήνες για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση, αυτό το ατύχημα θα μου στοιχίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου".

Ο Ραφαήλ Τσουράκης τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες τους εξωτερικού, με σημαντικές επιδόσεις και συμμετοχές σε Αμερική, Καναδά, Ιταλία, Αγγλία, Κόσοβο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται λόγω και της πανδημίας στην Ελλάδα και κάνει διακοπές στη γενέτειρά του.

Θρήνος στο ΝΒΑ: Πέθανε θρυλικός μπασκετμπολίστας

Θλίψη επικρατεί στον χώρο του μπάσκετ, καθώς θρηνεί την απώλεια του Μαρκ ΜακΝαμάρα, σε ηλικία 60 ετών ενώ μόλις λίγες ώρες πριν θρήνος επικρατούσε και στο χώρο της μουσικής, δείτε εδώ ποιος διάσημος ντράμερ "έφυγε" από τη ζωή.

Ο εκλιπών πρώην NBAer και παίκτης των Μούρθια και Ρεάλ Μαδρίτης στη αρχή της δεκαετίας ’90 αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα.

Στην καριέρα του στον «μαγικό κόσμο», ο ΜακΝαμάρα φόρεσε τη φανέλα των Σίξερς, Σπερς, Κινγκς, Λέικερς και Μάτζικ, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τον κινηματογράφο, καθώς λόγω του ύψους του (σ.σ. 2,11μ.) υποδύθηκε τον ρόλο του «Τσουμπάκα» στην πασίγνωστη ταινία του Star Wars, «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», του 1980.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share