Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Πρίντεζης: Βαρύ πένθος για τον παίκτη του Ολυμπιακού

Δύσκολες ώρες για τον Έλληνα άσο

19 Ιουλίου 2020 08:39
Γιώργος Πρίντεζης: Βαρύ πένθος για τον παίκτη του Ολυμπιακού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πένθος έχει η οικογένεια του Γιώργου Πρίντεζη καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνονόματος παππούς του στη Σύρο. Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη απώλεια για τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσα σε τριάμισι χρόνια έχασε τον πατέρα και τους δύο παππούδες του.

Υπέροχη κίνηση από τον Γιώργο Πρίντεζη: Δώρισε δύο φορητούς αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Σύρου

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησε ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει δύο φορητούς αναπνευστήρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου. Δείτε, επίσης, ποια είναι η κατάσταση της υγείας διάσημου ποδοσφαιριστή, που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο «άσος» του Ολυμπιακού έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το νησί της Σύρου, από το οποίο κατάγεται, συμβάλλοντας παράλληλα στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ευαισθητοποιείται και κινητοποιείται κοινωνικά.

Ολυμπιακός: Δεν επιστρέφει στην Α1

Η απόφαση των ομάδων να εισηγηθούν με ψήφους 14-0 στην ΕΟΚ και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος, «γέννησε» φήμες αναφορικά με το μέλλον του Ολυμπιακού.

Από σκέψη αναδιάρθρωσης με προβιβασμό του από την Α2, μέχρι και δημιουργία «κλειστής» λίγκας, με τους συλλόγους να επιλέγουν ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στην Basket League. Όλα αυτά, όμως, δεν ανταποκρίνονται στα «θέλω» και τις σκέψεις των «ερυθρόλευκων».

Πληροφορίες της «Sportday», αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά για την ώρα δεν κάνει καμία σκέψη, ούτε ενδιαφέρεται να επιστρέψει υπό τις παρούσες συνθήκες. Ακόμα και αν βρισκόταν αγωνιστικά η λύση και ξεπερνιόνταν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν, λόγω του ότι στην βαθμολογία της Α2 δεν είναι στις πρώτες θέσεις. Παράλληλα, ψευδή είναι όσα γράφτηκαν και φέτος περί πρόθεσης αγοράς ΑΦΜ.

Η απάντηση στο «γιατί», έχει ως εξής: Επί της ουσίας, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην ηγεσία του μπάσκετ, ούτε ο τρόπος που λειτουργεί. Πολύ περισσότερο, καμία από τις προτάσεις που είχε κάνει η ΚΑΕ για διαιτησία, τηλεοπτικά, ιδιοκτησιακά, χορηγούς και αύξηση της ανταγωνιστικότητας δεν υιοθετήθηκε, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε φέτος -σε όλα τα επίπεδα-, ίσως το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού μπάσκετ.

ΕΟΚ-Ενδεχόμενη καθυστέρηση

Η πανδημία του κορωνοϊού και η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021, ίσως καθυστερήσουν -βάσει νόμου ότι πρέπει να γίνονται στο τελευταίο τετράμηνο του έτους διεξαγωγής τους- τις εκλογές στην ΕΟΚ κατά ένα χρόνο. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν θα επέστρεφε ποτέ με διοίκηση Βασιλακόπουλου και την ΚΕΔ με την παρούσα σύνθεση και τρόπο λειτουργίας υπό την σκέπη της ομοσπονδίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πρόβλημα με κανέναν από τους νέους υποψήφιους (σ.σ. Φασούλας, Λιόλιος, Σγουρός), όμως αν οι εκλογές γίνουν το 2021, αυτόματα παραμένουν στην Α2. Εκτός αν δώσει λύση -δεν αποκλείεται- με νόμο που θα επιτρέπει την διαδικασία εκτός Ολυμπιακής χρονιάς, ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share