Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση από τρεις μασκοφόρους δέχτηκε προπονητής

Το κατήγγειλε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

14 Ιουλίου 2020 18:55
Επίθεση από τρεις μασκοφόρους δέχτηκε προπονητής

Επίθεση δέχτηκε χθες τα ξημερώματα, ο προπονητής της Ρίο Άβε, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης (το 2008) το δημοσίευσε στο προφίλ του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον Καρβαλιάλ, τρεις μασκοφόροι άνδρες επιτέθηκαν σε αυτόν και στον γιο του, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, στην Μπράγκα, μετά τον αγώνα της Ρίο Άβε στο Φουνσάλ κόντρα στην Μαρίτιμο (0-0). Ακόμα μια είδηση που αναστατώνει μετά από τον θάνατο γνωστού προπονητή.

«Το ένστικτό μου με οδήγησε να προβάλλω αντίσταση και, με την βοήθεια του γιου μου Ζοσέ Κάρλος, καταφέραμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Προέκυψαν κάποιες γρατσουνιές και ένα αιμάτωμα, αλλά τίποτα το ανησυχητικό» έγραψε στο προφίλ του ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος έκανε και την απαραίτητη καταγγελία στις τοπικές αρχές.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς - Πρώην προπονητής του Άρη

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε σήμερα (27/6) σε ηλικία 75 ετών ο Ίλια Πέτκοβιτς. Θλίψη επικρατεί στον κόσμο του αθλητισμού από τον θάνατο του.

Μετά από τον θάνατο του Αλέφαντου, αποτελεί ακόμα ένα χτύπημα για τον αθλητικό χώρο. Ο Σέρβος κόουτς που τη σεζόν 1999/00 ήταν στον πάγκο του Άρη, είχε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, ενώ ως τεχνικός εργάστηκε, μεταξύ άλλων, και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. ,

Το «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου σε κλίμα συγκίνησης

Με την παρουσία τόσο του αθλητικού και πολιτικού κόσμου, και σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, τον Νίκο Αλέφαντο.

Η σορός του ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και στο χρονικό αυτό διάστημα, είχαν την ευκαιρία εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί να του πουν το τελευταίο αντίο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει αφήσει ιστορία και έχει μείνει το όνομά του χαραγμένο πλάι σε θρυλικές μορφές της στρογγυλής θεάς. Ένας γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος, με πάθος για αυτό που κάνει.

Πηγή: Protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share