Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον Άρη – Πέθανε την ώρα που έκανε τζόγκινγκ

Βαρύ πένθος!

14 Ιουλίου 2020 13:38
Θρήνος στον Άρη – Πέθανε την ώρα που έκανε τζόγκινγκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε παλιός παίκτης του Άρη την ώρα που έκανε τζόκινγκ! Ο Σέρχιο Γκονζάλες υπέστη καρδιακή προσβολή.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 58 ετών ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Σέρχιο Γκονζάλες. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Αργεντινός υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε τζόκινγκ και… εξέπνευσε.

Ο Σέρτζιο Νέλσον Γκονζάλες ήταν ο πρώτος Αργεντινός που φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς τη σεζόν 1987-88, μετρώντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Αντβέρπ.

Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1961 στην Κόρδοβα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στην Αντβέρπ ανήκε από το 1984 μέχρι και το 1990.

Την περασμένη χρονιά, ο Γκονζάλες είχε παρακολουθήσει από κοντά τον ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη με αντίπαλο τη Μόλντε στο “Κλ. Βικελίδης”.

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της:…

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 59 χρόνων, ο Σέρχιο Γκονζάλες… 🙏 Ο Αργεντινός, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας...

Posted by ARIS F.C. on Tuesday, July 14, 2020

Θρίλερ: Νεκρός ο πρέσβης της Κύπρου στη Ρουμανία, Φίλιππος Κρητιώτης

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Βουκουρέστι βρέθηκε, ο πρέσβης της Κύπρου στη Ρουμανία, Φίλιππος Κρητιώτης ενώ ερευνώνται τα αίτια του θανάτου του.

Η αστυνομία άνοιξε μάλιστα και έρευνα σχετικά με τον ύποπτο, όπως χαρακτηρίζεται, θάνατο του διπλωμάτη και τις συνθήκες που αυτός έχασε τη ζωή του. Θρήνος «ξέσπασε» και στον τηλεοπτικό κόσμο, αφού διάσημος παρουσιαστής μυθικής τηλεοπτικής σειράς έχασε τη ζωή του μόλις στα 49 του χρόνια.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι ο διπλωμάτης πέθανε το Σάββατο το βράδυ. Σύμφωνα με πρώτα στοιχεία, είχε καρδιακά προβλήματα, αλλά η ακριβής αιτία θανάτου θα καθοριστεί μετά από νεκροψία.

Τον θάνατο του διπλωμάτη ανακοίνωσε επισήμως και το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου:

«Είναι με βαθιά θλίψη και συγκίνηση που αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συνάδελφο, Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βουκουρέστι, Φίλιππο Κρητιώτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τα χαράματα της Κυριακής. Ο Φίλιππος Κρητιώτης υπήρξε μέλος της Διπλωματικής μας Υπηρεσίας για είκοσι επτά χρόνια και υπηρέτησε με συνέπεια και ζήλο, μεταξύ άλλων, ως Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία και Πρέσβης της Κύπρου στην Φινλανδία και την Ρουμανία. Διακρινόταν για την ευγένεια, την εργατικότητα και το ήθος του. Ήταν αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του και η προσφορά του αξιέπαινη και πολύπλευρη» αναφέρει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share