Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΝΒΑ: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ουέστμπρουκ

Συναγερμός στον αθλητισμό

13 Ιουλίου 2020 20:50
ΝΒΑ: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα συμμετέχει στην αποστολή των Ρόκετς στο Ορλάντο. Οι φίλαθλοι του NBA βρίσκονται σε σοκ.

Ο Ουέστμπρουκ μπήκε σε καραντίνα, αλλά όπως ανέφερε ο ίδιος θα βοηθήσει την ομάδα του στην συνέχεια της φετινής σεζόν όταν αποθεραπευτεί πλήρως. Την ίδια ώρα γίνονται αλλαγές στις φανέλες των παικτών, όπως θα δείτε εδώ.

Ταυτόχρονα παρότρυνε άπαντες να σοβαρευτούν με τον κορωνοϊό και να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης του NBA

Ακόμα ένας θρύλος του ΝΒΑ άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα Τρίτη (2/6), και βύθισε στη θλίψη τον αθλητικό κόσμο.

Μετά από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, έρχεται ακόμα ένας για να βυθίσει στο πένθος το NBA. Ο Γουές Άνσελντ, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Έπαιζε στους Ουάσινγκτον Μπούλετς (σ.σ. νυν Ουίζαρντς), από το 1968 μέχρι το 1981, ενώ μαζί τους πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 1978.

Το 1969 κατείχε τον τίτλο του κορυφαίου ρούκι της σεζόν, αλλά και του MVP. Από το 1988 μέχρι το 1994 διετέλεσε προπονητής της ομάδας από την πρωτεύουσα.

Θρήνος: Πέθανε η αδελφή προπονητή σπουδαίας ομάδας

Θρήνος ξέσπασε στον παγκόσμιο αθλητισμό εξαιτίας του θανάτου της αδελφής ενός προπονητή σπουδαίας ομάδας, ο οποίος έχει περάσει και από τα δικά μας μέρη.

Ο λόγος γίνεται για την αδελφή του Τζενάρο Γκατούζο, Φραντζέσκα, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών σήμερα (2/6). Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε σοβαρή ασθένεια από τον περασμένο Φεβρουάριο και νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ πρόσφατα πέθανε μυθικός τεχνικός του μπάσκετ.

Ο προπονητής της Νάπολι και άλλοτε του ΟΦΗ είχε πληροφορηθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της αδερφής του στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας του με την Σαμπντόρια. Μάλιστα, είχε απουσιάσει από τη συνέντευξη Τύπου για να την επισκεφτεί στο Βαρέζε. Έκτοτε, εκείνη δεν βγήκε ποτέ από την εντατική, για να… καταλήξει σήμερα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share