Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπελάδες για τον 10χρονο γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο - Η αστυνομία ερευνά...

Τι συνέβη;

13 Ιουλίου 2020 20:05
Μπελάδες για τον 10χρονο γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο - Η αστυνομία ερευνά...

Μπελάδες για τον 10χρονο γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα από την στιγμή που "ανέβηκε".

Ο γιος του διάσημου παραθερίζοντας στη Μαδέιρα έκανε τζετ σκι ολομόναχος παρά το ότι είναι μόνο 10 ετών. Το βίντεο σχολιάστηκε αρνητικά, και δημοσιεύτηκε στο Instagram η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έμα. Μετά από τα όσα έκαναν στην καραντίνα, ακόμα ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, και αποδεικνύει πώς περνάνε το χρόνο τους.

Έτσι η αστυνομία της Μαδέιρα ξεκίνησε έρευνα, μιας και απαγορεύεται από τη νομοθεσία να κάνει ασυνόδευτος τζετ σκι ένας ανήλικος.

Βόμβα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Κριστιάνo Ρονάλντο πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή!

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», σύμφωνα με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει στα όχι και τόσο παλιά!

Ο Ρονάλντο θα ήθελε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Επιπλέον, φαίνεται να επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει τη Γιουβέντους να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Κριστιάνο ώστε να... ισοσκελίσει τη χασούρα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Όσο για το πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσει η Ρεαλ Μαδρίτης αν θέλει να πάρει πίσω τον Πορτογάλο; Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το λιγότερο θα πρέπει να είναι τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share