Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

Σοκ στο λιμόνι

8 Ιουλίου 2020 15:34
Συναγερμός: Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Σερβία με τον κορωνοϊό με την Ραντνίτσκι να ανακοινώνει πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, αλλά και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του συλλόγου είναι θετικοί στον ιό

Ο κορωνοϊός σαρώνει στη Σερβία και το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα δεν μένει ανεπηρέαστο. Αρχικά βρέθηκαν θετικοί στον ιό πέντε ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, στη συνέχεια τρεις της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, δύο της Παρτιζάν, ενώ εσχάτως η Ραντνίτσκι Νις με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Sportski Zurnal» γνωστοποίησε πως ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και θα δοκιμαστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Στέφαν Μιχαίλοβιτς έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά την επιστολή του σερβικού συλλόγου τονίζεται:

«Δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα της Ραντνίτσκι έχουν προσβληθεί από τον Cοvid-19. Πρόκειται για τους Στέφαν Μιχαίλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, όπως και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Νταβόρ Μπερμπέρ. Ακόμη εφτά ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό».

Κορωνοϊός: Μια ελληνική πόλη και ένα νησί σε κατάσταση συναγερμού!

Σε ξενοδοχείο καραντίνας λόγω κορωνοϊού τα 4 κρούσματα τουριστών στη Θάσο. Στην Καβάλα, τα κρούσματα εντοπίστηκαν στον δήμο Παγγαίου και πρόκειται για ταξιδιώτες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προβληματίζει καθώς Θάσος και Καβάλα μπήκαν στη λίστα των περιοχών με κρούσματα, με τουρίστες να φέρνουν τις τελευταίες μέρες τον ιό.

Με δύο ανακοινώσεις οι δήμοι Θάσου και Παγγαίου επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Τα τέσσερα κρούσματα στο νησί της Θάσου έχουν ήδη εντοπιστεί και τέθηκαν σε περιορισμό στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ για τα δυο κρούσματα στο δήμο Παγγαίου πρόκειται γα επισκέπτες που πέρασαν το Σαββατοκύριακο σε παραθαλάσσιες περιοχές και επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/7) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη την οποία οργάνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης και συμμετείχαν οι τέσσερις δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας και ο διευθυντής τη διεύθυνσης Υγείας Χρήστος Παπαδόπουλος. Στους δημάρχους έγινε ενημέρωση για τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share