Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Βόμβα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: "Υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ"!

Έπεσε η βόμβα!

3 Ιουλίου 2020 13:32
Βόμβα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάκης Τριαντόπουλος ανέφερε ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιστροφή των μετοχών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέχρι φυσικά να βρεθεί αγοραστής για την ΚΑΕ.

Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ για όλα τα ζητήματα που αφορούν την διοίκηση του «τριφυλλιού» και τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτικά funds, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιστροφή των μετοχών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά την αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Πωλείται ο Παναθηναϊκός!

«Οι μετοχές δεν γίνεται να παραμείνουν στον κ. Παπαδόπουλο. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να μεταβούν οι μετοχές πίσω στον κ. Γιαννακόπουλο. Έχουμε κάνει κινήσεις για να βρεθεί αγοραστής. Έχει ετοιμαστεί μία παρουσίαση με την αποτίμηση και την ιστορία. Δεδομένα που ενδιαφέρουν τους επενδυτές. Έχουμε αναθέσει σε δύο μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού αυτό το πρότζεκτ, να βρουν πιθανούς αγοραστές. Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον. Τις προθέσεις του κ. Γιαννακόπουλου για το μέλλον δεν τις γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω για λογαριασμό του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Τριαντόπουλος για το ζήτημα.

Τέλος ο Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκός!

Ο Γιώργος Βόβορας αποκάλυψε πως ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τα υπόλοιπα μεταγραφικά και τους παίκτες που έρχονται.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας version του «τριφυλλιού» και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Παππάς, δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Επιπρόσθετα, ο νέος head coach των «πράσινων» τόνισε πως οι... κολώνες θα είναι οι Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννη, ενώ σημείωσε πως ο Μπεν Μπέντιλ θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε επίσης πως υπάρχει συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Ίαν Βουγιούκα.

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share