Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο Κώστας Κουρκουλάκος

Θλίψη στο χώρο του μπάσκετ

1 Ιουλίου 2020 15:32
Θρήνος: Πέθανε ο  Κώστας Κουρκουλάκος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πρωτέα Βούλας που θρηνεί τον χαμό του Κώστα Κουρκουλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών μετά από σύντομη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στην ΑΕΚ μετά τον χαμό παλαίμαχου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του Πρωτέα Βούλας; εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Κουρκουλάκο, προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου μας -και ένα από τα πιο αγαπημένα και πιστά μέλη της ομάδας μας- ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών μετά από σύντομη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ο Κώστας, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας, ήταν υπόδειγμα αφοσίωσης, στο μπάσκετ, στην προπόνηση, στην ομάδα αλλά κυρίως στα παιδιά.

Μεγάλη απώλεια για όλους μας αλλά κυρίως για την αγαπημένη οικογένειά του στην οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα… #RIP #Πρωτέας_Βούλας".

Πέθανε από κορωνοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς - Πρώην προπονητής του Άρη

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε σήμερα (27/6) σε ηλικία 75 ετών ο Ίλια Πέτκοβιτς. Θλίψη επικρατεί στον κόσμο του αθλητισμού από τον θάνατο του.

Μετά από τον θάνατο του Αλέφαντου, αποτελεί ακόμα ένα χτύπημα για τον αθλητικό χώρο. Ο Σέρβος κόουτς που τη σεζόν 1999/00 ήταν στον πάγκο του Άρη, είχε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, ενώ ως τεχνικός εργάστηκε, μεταξύ άλλων, και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. ,

Το «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου σε κλίμα συγκίνησης

Με την παρουσία τόσο του αθλητικού και πολιτικού κόσμου, και σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, τον Νίκο Αλέφαντο.

Η σορός του ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και στο χρονικό αυτό διάστημα, είχαν την ευκαιρία εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί να του πουν το τελευταίο αντίο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει αφήσει ιστορία και έχει μείνει το όνομά του χαραγμένο πλάι σε θρυλικές μορφές της στρογγυλής θεάς. Ένας γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος, με πάθος για αυτό που κάνει.

Πηγή: Protothema.gr

Νίκος Αλέφαντος: Οι πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα

Τόσο ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος, όσο και ο απλός λαός αποχαιρετά σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, τον Νίκο Αλέφαντο. Μάλιστα, βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 το μεσημέρι, ενώ σε εξέλιξη είναι η τελευταίος χαιρετισμός στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (23/6) σε ηλικία 81 ετών "προδομένος" από την καρδιά του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό.

Με την απώλεια του κλείνει αδιαμφισβήτητα μια πολύ ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία του εγχώριου ποδοσφαίρου. Με περισσότερο από μισό αιώνα διαρκούς παρουσίας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως το όνομα του εκρηκτικού τεχνικού, έχει χαραχτεί ανεξίτηλα σε θρυλικές μορφές της στρογγυλής θεάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share