Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League play out, Ατρόμητος-Λάρισα 3-0: Εύκολη νίκη

Τα έδωσε όλα

29 Ιουνίου 2020 22:40
Super League play out, Ατρόμητος-Λάρισα 3-0: Εύκολη νίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εύκολο ήταν το απόγευμα της Δευτέρα (29/6) για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχθηκε την ΑΕΛ και επικράτησε άνετα με σκορ 3-0. Κάπως έτσι σημείωσε την πρώτη της νίκη στα playouts της Super League και πέρασε στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 37 πόντους. Στους 33 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Γρηγορίου, ενώ τα νέα δεν ήταν καλά και για τον Βόλο.

Ότι δεν είχε δείξει ο Ατρομητος όλη τη χρόνια το έβγαλε απέναντι στη Λάρισα έχοντας κινητήριους μοχλούς τους Ντε Πο και και Ραμπέγιο που έδωσαν ποιότητα στο παιχνίδι των Περιστεριωτών. Οι Νάτσος και Μπουσούλατζιτς κυριάρχησαν στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον πρώτο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να αρπάζει με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία.

Το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τον Ατρόμητο να πραγματοποιεί ένα από καλύτερα φετινά 45λεπτα του. Οι Περιστεριώτες είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν με το καλημέρα (5’) όταν ο Ραμπέγιο αστόχησε εξ επαφής, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Γκέργκελι σε σουτ του Γκαλο από τα 30 μέτρα.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 9´ με τον Μπέρτο να σπρώχνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από γύρισμα του Ντε Πο. Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και στο 38’ ο Ενσικουλου έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς ήταν ότι η Λάρισα έκανε το πρώτο της σουτ στο 39’.

Στην επανάληψη η Λάρισα απείλησε με το καλημέρα με ένα σουτ του Παπάζογλου, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αποφασισμένος να «καθαρίσει« το παιχνίδι. Στο 52’ έγινε το 2-0 με τον Μανούσο και ένα λεπτό αργότερα ο Ενσικουλου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία.

Το δεύτερο γκολ απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους και στο 73’ ο Ανδρούτσος με ένα εκπληκτικό σουτ έβαλε το κερασάκι στην νίκη και στη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του. Το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Ατρόμητο να κερδίζει το χειροκρότημα επάξια και να επιστρέφει και πάλι στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μέγιερι-Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο (82´Κιβρακίδης)-Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (82’ Μάντσον)-Ντε Πο, Ραμπέγιο (76’ Νταβιώτης), Ενσικουλού 55’ Ανδρούτσος)-Μανούσος (76’ Βέλλιος)

Λάρισα (4-2-3-1): Γκέργκελι-Μούζεκ (46’ Στελιάτου), Μιχάηλ, Ζίζιτς, Μπέρτος-Ηλιάδης (46’ Μπούστος), Σεσέροβιτς-Ασούρμπε (71’ Πινάκας), Μιλοσάβλιεβιτς (81’ Μάρκοβιτς), Τόρζε-Βινίσιους (46’ Παπάζογλου)

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share