Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παίρνει Γουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός

Κίνηση ματ από το τριφύλλι!

29 Ιουνίου 2020 09:15
Παίρνει Γουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποκρυστάλλωση του διοικητικού σχήματος, ο Παναθηναϊκός βάζει μπρος για την ενίσχυσή του. Η τριάδα Τριαντόπουλου-Αλβέρτη-Διαμαντίδη θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου, πιθανώς μέσα στην εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να κινείται ζωηρά μεταγραφικά το «τριφύλλι».

Πέραν του Μάρκους Φόστερ που θεωρείται κλεισμένος και θα καλύψει τη θέση του βασικού παίκτη στη θέση «2», οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) προορίζεται για να καλύψει το κενό του Ντεσόν Τόμας που αποχωρεί. Είναι ένας πιο ψηλός και αθλητικός παίκτης από τον προκάτοχό του, με καλό σουτ και πιο… οικονομικό πακέτο. Δεν είναι τόσο ικανός στο παιχνίδι στο ποστ, αλλά προτιμά να παίζει με πρόσωπο και είναι καλύτερος αμυντικός από τον Τόμας. Φέτος είχε 12,5 (74,1% βολές, 57,1% δίποντα, 38,4% τρίποντα), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 ανά αγώνα στο Eurocup.

Από εκεί και πέρα, στόχος είναι η απόκτηση ενός βασικού γκαρντ, που ίσως είναι και η πιο ακριβή προσθήκη. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο πρώτος στόχος, αλλά όχι εύκολος καθώς διεκδικείται και από άλλες ομάδες. Οι «πράσινοι» θα πάρουν, πιθανότατα, έναν ακόμη ξένο γκαρντ, όπως και ένα αθλητικό πεντάρι (όχι τον Λάντρι Νόκο που «έκλεισε» στον Ερυθρό Αστέρα). Από την ελληνική αγορά, κλεισμένος θεωρείται ο Λεωνίδας Κασελάκης που θα είναι το back up του Ιωάννη Παπαπέτρου στο «3», ενώ εφόσον ανανεώσει ο Νίκος Παππάς θα πλαισιώσει τους ξένους και πιθανώς δύο εκ των Μποχωρίδη, Αθηναίου και Καλαϊτζάκη στην περιφέρεια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share