Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα μεγατόνων με Λατίνο σταρ ψάχνει ο Παναθηναϊκός!

Ρίχνει χρήμα το τριφύλλι!

25 Ιουνίου 2020 08:29
Βόμβα μεγατόνων με Λατίνο σταρ ψάχνει ο Παναθηναϊκός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεξιό μπακ από το… πάνω ράφι προσπαθεί να φέρει στο «Καλαφάτης» ο Τσάβι Ρόκα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Αργεντινή! Σύμφωνα με το συνδρομητικό κανάλι TyC Sports, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει πρόταση στον Χιλιανό, Μαουρίσιο Ίσλα!

Την είδηση αποκάλυψε ένας από τους πιο γνωστούς Αργεντινούς δημοσιογράφους, ο Σέζαρ Μέρλο στην εκπομπή του. Ο Μέρλο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ίσλα και υποστήριξε ότι έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Παναθηναϊκού. Ο Μέρλο ήταν προετοιμασμένος, αφού οι συνεργάτες του είχαν δημιουργήσει ακόμα και γραφικό με το Τριφύλλι!

Προφανώς, δεν πρόκειται για ένα τυπογραφικό λάθος, όπως θα μπορούσε να συμβεί σε μία ιστοσελίδα. Διότι πριν λίγο καιρό, ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Ίσλα και κάλλιστα στην Αργεντινή θα μπορούσαν να μπερδευτούν…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μέρλο, ο 32χρονος αμυντικός προτιμά να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική και να αγωνιστεί στο «Μπομπονέρα». Όμως, ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει πολλά χρήματα στον Χιλιανό αμυντικό και τον δελεάζει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Μέρλο, τότε ο Παναθηναϊκός ψάχνει το «μπαμ» στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Ίσλα μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Φενέρμπαχτσε, είχε ένα συμβόλαιο που ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ και έχει περάσει από Γιουβέντους, Ουντινέζε, Μαρσέιγ, Κάλιαρι και ΚΠΡ. Επίσης, έχει φορέσει 115 φορές τη φανέλα της Χιλής. Μένει να φανεί στη διάρκεια της ημέρας τι ισχύει…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share