Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού επιστρέφει: Θετικός στον ιό αστέρας του ΝΒΑ

Συναγερμός

25 Ιουνίου 2020 08:03
Ο εφιάλτης του κορωνοϊού επιστρέφει: Θετικός στον ιό αστέρας του ΝΒΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρίτος παίκτης των Κινγκς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό… Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Μπάντι Χιλντ έδειξαν ότι είναι φορέας του Covid-19 , όπως είχε συμβεί προηγουμένως με τους Τζαμπάρι Πάρκερ και Άλεξ Λεν.

Ο Χιλντ τέθηκε άμεσα σε καραντίνα και δεν θα έχει επαφή με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο. Οι Κινγκς έχουν τα περισσότερα κρούσματα στο ΝΒΑ και για αυτό η ομάδα έχει απομονωθεί. Πάντως, ο γκαρντ από τις Μπαχάμες είναι καλά στην υγεία του και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Αλήθεια θυμάστε ποιος αστέρας του NBA ήταν ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο; Διαβάστε εδώ.

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πένθος με το θάνατο μυθικού προπονητή

Σοκ υπέστη ο «μαγικός κόσμος» του ΝΒΑ με το θάνατο μυθικού του προπονητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο Τζέρι Σλόαν, θρύλος των Γιούτα Τζαζ και όχι μόνο, απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά και τον πρόσφατο χαμό του Μάικ Στόρεν.

Ο Τζέρι Σλόαν ήταν μέλος του Hall of Fame από το 2009 και τέταρτος στην ιστορία του ΝΒΑ σε νίκες ως προπονητής, όπου στην πολυετή καριέρα του, κατάφερε να πάρει 1.121 ροζ φύλλα σε ματς κανονικής περιόδου.

Ως παίκτης, ο Σλόαν ξεκίνησε την καριέρα του το 1965 στους Μπάλτιμορ Μπούλετς, ενώ την επόμενη χρονιά μετακόμισε στους Σικάγο Μπουλς, όπου έμεινε μέχρι το 1976, όταν και αποχώρησε από την αγωνιστική δράση.

Η προπονητική καριέρα του Hall of Famer ξεκίνησε το 1978 ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των «ταύρων», ενώ από το 1979 μέχρι το 1982 διετέλεσε head coach τους. Το 1985 μετακόμισε στη Γιούτα ως μέλος του προπονητικού επιτελείου των Τζαζ, τους οποίους ανέλαβε το 1988 και παρέμεινε στον πάγκο τους μέχρι το 2011.

Σε 23 χρόνια στους «μορμόνους», ο Σλόαν τους οδήγησε σε δύο τελικούς ΝΒΑ (1997-98).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share