Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού για τον Αλέφαντο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τον τίμησαν

24 Ιουνίου 2020 20:50
Συγκινεί το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού για τον Αλέφαντο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συγκινεί το πανό προς τιμή του Νίκου Αλέφαντου που σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει σε πένθος όλη την Ελλάδα, και μπορείτε να δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του. Η θλίψη αποτυπώθηκε και στις εξέδρες του άδειου «Καραϊσκάκη», όπου αναρτήθηκε πανό για τον εκλιπόντα πρώην προπονητή της ομάδας που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Λιγόστεψαν οι αρσενικοί. Καλό ταξίδι, κυρ-Νίκο. Θύρα 7».

Βυθίστηκε ξανά στο πένθος ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Δύσκολες ώρες για τον Σωκράτη Κόκκαλη, αφού ο θάνατος του χτύπησε ξανά την πόρτα, μετά από τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ πριν 2 καλοκαιρία!

Ο λόγος φυσικά είναι ο θάνατος του Νίκου Αλέφαντου, με τον οποίο τους συνέδεε χρόνια φιλία ενώ και ο προπονητής τον είχε σαν αδελφό του αφού παντού έλεγε έναν καλό λόγο για τον πρώην ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού!

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σωκράτης Κόκκαλης του είχε εμπιστευτεί τον Ολυμπιακό το 2004, με παίκτες όπως ο Τζιοβάνι και ο Τζόρτζεβιτς στο δυναμικό του, παρότι είχε αρκετά χρόνια να βρεθεί στον πάγκο κάποιος ομάδας! Μάλιστα η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αλέφαντου το 2013 είχε γίνει παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου: Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Το Σάββατο (27/6) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε από τη ζωή χθες από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 81 ετών. Η νεκρώσιμη ακολουθία του “θρυλικού” Έλληνα προπονητή θα γίνει στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνας.

Η οικογένειά του μάλιστα ανακοίνωσε πως η σορός του θα τεθεί από τις 11:00 το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα, ώστε πλην των συγγενών, να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του που το επιθυμούν να πουν το τελευταίο αντίο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share