Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League 1: Χωρίς κόσμο τα γήπεδα - Είναι οριστικό

Άσχημα τα νέα

23 Ιουνίου 2020 16:50
Super League 1: Χωρίς κόσμο τα γήπεδα - Είναι οριστικό

Χωρίς την παρουσία κόσμου παραμένουν τα γήπεδα για τα play offs και τα play out της Super League 1. Μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε επίσημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αρμόδια υγειονομική επιτροπή και μετά από σχετική ψηφοφορία απεφάνθη αρνητικά επί του αιτήματος. Μάλιστα εχθές αποφασίστηκε επίσημα ότι μπήκε τέλος στην Super League 2.

Η SL1 εισηγήθηκε ομόφωνα την παρουσία φιλάθλων, απέστειλε πολυσέλιδο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις, στήριξε με κάθε τρόπο θεσμικά την ομόφωνη εισήγησή της, η οποία άλλωστε αποτελεί πρόκριμα και για τη νέα περίοδο, η απόφαση ωστόσο πάρθηκε από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή, η οποία εξετάζει τα επιστημονικά δεδομένα.

"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Παραιτήθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στον Παναθηναϊκό καθώς όπως όλα δείχνουν με την πόρτα της εξόδου "φλερτάρει" ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού δημιουργεί ντόμινο σε όλα τα επίπεδα. Όπως αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FΜ, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την συνεργασία τους με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, καθώς έχει ήδη παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά η φημολογία δείχνει πως ο «Φράγκι» θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Αλβέρτης αποτελεί μία από τις «σημαίες» του Παναθηναϊκού, αφού αγωνίστηκε στην ομάδα για περίπου είκοσι χρόνια (1990-2009), ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον σύλλογο από διαφορετικές θέσεις, έχοντας μάλιστα και μία μικρή θητεία ως head coach.

Στάση αναμονής για Μάνο Παπαδόπουλο

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Μάνο Παπαδόπουλο. Όπως αναφέρθηκε, ο πολύπειρος παράγοντας του «τριφυλλιού» βρίσκεται επίσης κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο η υπόθεσή του είναι διαφορετική από αυτή του Αλβέρτη.

Για την περίπτωσή του, η κατάσταση είναι εξαιρετικά σύνθετη και παρότι η φημολογία δίνει και παίρνει από χθες (22/6) το βράδυ, φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share