Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League 1: Μοιρασιά με... γκολ αμυντικών για Αστέρα και Ατρόμητο

Δεν τους «Χ»-άλασε

21 Ιουνίου 2020 21:26
Super League 1: Μοιρασιά με... γκολ αμυντικών για Αστέρα και Ατρόμητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο ένα εκ των δύο σημερινών (21/6) παιχνιδιών για τα playoffs της Super League 1, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, μοιραζόμενοι το βαθμό με τα γκολ των αμυντικών, Πασαλίδη και Ρισβάνη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2. Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο τέρμα, έχοντας τον Κώτσιρα στα δεξιά του, τον Τασουλή στα αριστερά και τους Ματρικάρντι, Πασαλίδη στα στόπερ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Μανούφο και Μπέλοκ, δεξιά ήταν ο Σίτο, αριστερά ο Ντέλετιτς κι επιθετικό δίδυμο οι Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ.

Από την άλλη, ο Σάββας Παντελίδης, κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Κιβρακίδη, Γούτα, Ρισβάνη, Κατράνη. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Χαρίσης και ο Μπουσουλάτζιτς, ενώ δεξί εξτρέμ ήταν ο Γκάλο, αριστερό ο Μανούσος, δεκάρι ο Ανδρούτσος και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βέλλιος, ενώ στην αγωνιστική αυτή το ενδιαφέρον είναι αλλού στραμμένο.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Ατρόμητο να χάνει δύο καλές ευκαιρίες πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών. Συγκεκριμένα, στο 28' μια κεφαλιά του Γούτα έφυγε άουτ και στο 29', ο Ανδρούτσος μετά από λάθος του Ματρικάρντι δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Παπαδόπουλο και το 0-0 έμεινε.

Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Ατρόμητος σε αυτές τις δύο φάσεις, το έκανε ο Αστέρας στην πρώτη του καλή φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έχασαν τον Πασαλίδη κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες δεν πτοήθηκαν μετά το γκολ που δέχτηκαν και απείλησαν με τον Μανούσο να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 36', στέλνοντας την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 45'.

Εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο ίδιος είχε ισοφαρίσει σε παρόμοιο λεπτό την Λαμία, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Παπαδόπουλο κι έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά κι απείλησε στο 48' με τον Ριέρα, αλλά ο Κιβρακίδης τελευταία στιγμή πρόλαβε και με προβολή έσωσε την ομάδα του. Ο Μανδάς μπλόκαρε το γύρισμα του Ριέρα ο οποίος μπήκε... φορτσάτος στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος απείλησε από την πλευρά του για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 60', με τον Γκάλο να βρίσκει τον Ρισβάνη όπως και στη φάση του γκολ της ομάδας τους, αλλά τον δεύτερο με προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά η σέντρα σουτ του Τασουλή σταμάτησε στο δοκάρι και στον Μανδά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 76' ο Ντέλετιτς έπιασε ένα ωραίο μακρινό σουτ, με τον Μανδά να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας απείλησε ξανά, με νέο σουτ του Ντέλετιτς να φεύγει αυτή τη φορά άουτ.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share