Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Έρχεται νέα επέμβαση για το «μυθικό» πιλότο

Αυτό είναι το επόμενο επεισόδιο με την υγεία του

11 Ιουνίου 2020 11:05
Εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Έρχεται νέα επέμβαση για το «μυθικό» πιλότο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος προχωρά σε νέα επέμβαση, με το «μυθικό» πιλότο να δέχεται μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων, για να αναζωογονηθεί το νευρικό του σύστημα.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της Φόρμουλα 1, που υπέστη σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο το 2013, σε λίγες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί στη συγκεκριμένη μεταμόσχευση από γνωστό Γάλλο γιατρό, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, με τα τελευταία νέα του να εντείνουν το μυστήριο.

Ο Δρ. Φίλιπ Μενάς θεωρείται πρωτοπόρος στις μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων και φαίνεται πως έχει χειρουργήσει ξανά στο παρελθόν τον Σουμάχερ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 51χρονος πρώην οδηγός της Φόρμουλα, συγκεκριμένα, αναμένεται να υποβληθεί σε αντικατάσταση κατεστραμμένων κυττάρων με νέα, υγιή που θα προέρχονται είτε από τον μυελό των οστών, είτε από το αίμα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επέμβαση φαίνεται πως θα είναι μία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν και είναι «πειραματική», όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ ήταν σε κώμα για έξι μήνες μετά την κάκωση που υπέστη στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις.

Πλέον, λόγω του μεγάλου διαστήματος που βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι αντιμετωπίζει πρόβλημα ατροφίας στους μύες, καθώς και οστεοπόρωση.

Αποκάλυψη-σοκ για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε πως έχει ο Φελίπε Μάσα σχετικά με το ατύχημα του Γερμανού το 2013, στις γαλλικές Αλπεις. Επίσης, ένα σχόλιο είχε κάνει μία νοσοκόμα της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, ανάβοντας φωτιές για την κατάσταση υγείας του οδηγού.

«Ξέρω πώς είναι, έχω πληροφορίες. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα στενή. Με τη σύζυγό του Κορίνα όχι και τόσο, εκείνη δεν ερχόταν αρκετά στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, είναι σε δύσκολη φάση. Πρέπει να το σεβαστούμε, όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται πληροφορίες και ποιος είμαι εγώ για να το κάνω;».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share