Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Με το... δεξί ο Πανιώνιος - 1-0 απέναντι στο Βόλο

Όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα

6 Ιουνίου 2020 21:36
Super League: Με το... δεξί ο Πανιώνιος - 1-0 απέναντι στο Βόλο

Σήμερα 06/06 ξεκίνησαν και πάλι οι αγώνες της Super League με την αυλαία να ανοίγει ο Πανιώνιος με το... δεξί στα play out, καθώς στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος κέρδισε τον Βόλο με 1-0 και έδειξε πως δεν μπορεί κάποιος να τον «ξεγράψει». Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα για όλους τους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κότνικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρέντζα, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκες, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Παπανικολάου στον άξονα, τους Εμμανουηλίδη, Τσιλούλη στα άκρα και τον Οικονομίδη πίσω από τον Αραμπούλι σε ελεύθερο ρόλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Οικονόμου, Δημόπουλο, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Τσοκάνη στον άξονα, τους Ζοάο, Λύρατζη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον φορ Μάντζη.

Ξεκίνησε λοιπόν το παιχνίδι, το πρώτο στην Ελλάδα στην κορωνοϊό εποχή και οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν λογικό να δείχνουν επηρεασμένοι από την αποχή τριών και πλέον μηνών. Ως εξαίρεση στον... κανόνα λογίζεται ο Ζοάο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων έπαιρνε από την αρχή πολλές πρωτοβουλίες, δημιουργούσε ρήγματα από τα αριστερά και στο 9' απώλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα, όταν από κοντά πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ.

Γενικότερα αυτό το διάστημα οι «νεοφώτιστοι» πατούσαν ελαφρώς καλύτερα, ενώ οι γηπεδούχοι έψαχναν πολύ την κόντρα επίθεση. Με «σφιχτό» άξονα και τον Οικονομίδη σε ελεύθερο ρόλο, φαίνονταν πως πρωταρχικό τους μέλημα ήταν, τουλάχιστον στην αρχή, το μηδέν παθητικό.

Όμως στην πορεία «έχασαν» τον Αραμπούλι, καθώς ο Γεωργιανός φορ υπέστη μυικό τραυματισμό (η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση) και αναπροσάρμοσαν τα πλάνα τους, αφού ο Εμμανουηλίδης πέρασε στο «9» και ο Λυμπεράκης που μπήκε στον αγώνα βρέθηκε εξτρέμ, παρότι μπακ. Ωστόσο στις καθυστερήσεις (45'+2') απείλησαν για πρώτη φορά ουσιαστικά, όμως ο Οικονόμου έβαλε stop στο σουτ του Τσιλούλη μέσα από την περιοχή. Το φινάλε του πρώτου μισού βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς σκορ, ενώ οι τελικές ήταν 5-2 υπέρ του Βόλου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share