Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Μπουντούρης: Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πού βρέθηκε;

2 Ιουνίου 2020 14:26
Τάσος Μπουντούρης: Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει πια επανέλθει, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, μάλιστα, να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, λίγο καιρό μετά το σοβαρό ατύχημα, που τον είχε στείλει στην εντατική, από την οποία και βγήκε στα τέλη Ιανουαρίου.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή (31/5) στα γραφεία του Ν.Ο. Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Σε αυτήν έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και η ηγεσία της ΕΙΟ.

Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» και ο Ολυμπιονίκης, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη στην ιστιοπλοΐα.

Βάσει της ενημέρωσης από την Ομοσπονδία, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής, όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο του Τάσου Μπουντούρη στην παραλιακή!

Ο αθλητικός κόσμος κρατά... κομμένη την ανάσα του για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπουντούρη, που χθες (20/1) το βράδυ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή και βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης, που συγκρούστηκε κατά σατανική σύμπτωση με τον Νίκο Γέμελο, έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του, με τους οικείους του να περνούν στιγμές αγωνίας, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν απαρηγόρητος, όταν κατάλαβε ποίου του μοτοσυκλέτα χτύπησε.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το «Πρώτο Θέμα», φαίνεται στο έδαφος και με πολλές ζημιές η μηχανή του Τάσου Μπουντούρη, ενώ δίπλα βρισκόταν το ασθενοφόρο, που ετοιμαζόταν να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Δείτε το:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share