Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οριστικό: Από τον Ολυμπιακό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Το ανακοίνωσαν οι Ρώσοι

2 Ιουνίου 2020 12:03
Οριστικό: Από τον Ολυμπιακό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οριστικά παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να φεύγει από τον Ολυμπιακό για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, παίζοντας στην «ομάδα του στρατού» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (2/6) το deal που ήταν εδώ και καιρό γνωστό, με την επισημοποίησή του απλώς να απομένει, ενώ ο παίκτης απηύθυνε ένα συγκινητικό «αντίο» στην ομάδα, που τον ανέδειξε, ενώ στον Πειραιά αναμένεται μεγάλο «ψαλίδι» λόγω κορωνοϊού, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βρίσκεται στις προπονήσεις.

«Ύστερα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό είναι καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου στο μπάσκετ. Στην καριέρα μου μέχρι στιγμής όλες οι αποφάσεις ήταν λίγο-πολύ δύσκολες, αλλά όχι τώρα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κερδίζει τρόπαια, μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση, που εδρεύει στην όμορφη Μόσχα. Είναι τιμή για εμένα να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ, αναγνωρίζω την ευθύνη και τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα. Ανυπομονώ για μια νέα αρχή. Θα τα πούμε σύντομα, στη Μόσχα!», ανέφερε σχετικά ο Σέρβος.

Ο προπονητής των Μοσχοβιτών, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε από την πλευρά του: «Παίζοντας σε μια εξαιρετική ομάδα και υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας σημείωσε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο να αγωνιστεί για την ΤΣΣΚΑ, να αποδείξει την αξία του και στους φιλάθλους μας. Υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις από εκείνον, αφού παίζει σε μια θέση στην οποία αγωνίστηκαν εξαιρετικοί παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Είναι ενθουσιώδης για την ευκαιρία και την πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος. Είθε ο Θεός να τον έχει καλά στην υγεία του. Τον περιμένουμε, για να συνεργαστούμε».

«Δεν είναι το τέλος»

Ο Σέρβος σέντερ με ένα συγκινητικό μήνυμα τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, αποχαιρέτησε τον Πειραιά, τη Αθήνα τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά έγραψε στο Instagram: «Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο. Η Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου. Έχω ωριμάσει μαζί σου. Ερωτεύτηκα εδώ. Δεν είναι το τέλος, δεν είναι το τέλος…».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share