Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Μαχαίρωσαν 32χρονο οπαδό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Του έκαναν πληγές στο σώμα

27 Μαΐου 2020 21:56
Σοκ: Μαχαίρωσαν 32χρονο οπαδό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ένα εξοργιστικό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στην Πορτογαλία, όταν μαχαίρωσαν έναν 32 οπαδό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 32χρονος είναι οργανωμένος οπαδός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και περπατούσε μόνος σε δρόμο του Εστορίλ χθες το απόγευμα, όταν τον εντόπισε μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, οργανωμένων της Μπενφίκα. Του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του έκαναν πληγές στο σώμα του με ένα μαχαίρι, όπως έγινε και λίγες μέρες πριν σε σύνδεσμο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κοντά στο σημείο που έγινε το περιστατικό ήταν ένας αστυνομικός και η άμεση αντίδρασή του τον έσωσε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τα 30-40 άτομα που επιτέθηκαν είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και φορούσαν μαύρα t-shirt με κόκκινα γράμματα των οργανωμένων οπαδών της Μπενφίκα, No name boys.

Πανικός στο Ρέντη: Τρομερά επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία και 8 συλλήψεις

Πανικός υπήρξε χθες (18/5) το βράδυ στο Ρέντη, με οπαδούς και αστυνομικούς να επιδίδονται σε τρομερά επεισόδια, από τα οποία προέκυψαν 8 συλλήψεις και 13 προσαγωγές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια αποχώρησης οπαδών από το «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και κατευθυνόμενοι προς τον σταθμό του Προαστικού στα Καμίνια, υπήρξαν συμπλοκές στους γύρω δρόμους με αστυνομικούς, ενώ χθες σημειώθηκαν και επεισόδια με δεκάδες να διακομίζονται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα περίπου 80 οπαδοί πέταξαν πέτρες κι άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι από την πλευρά τους «απάντησαν» με δακρυγόνα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές και οχτώ συλλήψεις, με την κατάσταση να ηρεμεί στη συνέχεια, χωρίς να δίνεται συνέχεια.

Όλα αυτά ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία σειρά από οπαδικές συγκρούσεις σε περιοχές της Αθήνας κι όχι μόνο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share