Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο πένθος: Πέθανε στα 23 του διάσημος ποδοσφαιριστής

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια!

27 Μαΐου 2020 09:49
Παγκόσμιο πένθος: Πέθανε στα 23 του διάσημος ποδοσφαιριστής
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Παγκόσμιο πένθος προκαλεί ο θάνατος διάσημου ποδοσφαιριστή στα 23 του χρόνια, με την ομάδα του να μεταφέρει την είδηση και να προκαλεί τη θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος γίνεται για τον Κριστιάν Εμπουλού, παίκτη της Μόρκαμ, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει το σοκαριστικό γεγονός, ενώ προχθές (25/5) έφυγε από τη ζωή στα 21 του έτερος ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου.

«Όλοι στην Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας… Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν».

Ο Εμπουλού έκανε τρεις εμφανίσεις με την Μόρκαμ, πριν ανασταλεί η σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σοκ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η τραγική είδηση της αυτοκτονίας πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν σοκαρισμένος ήταν όλος ο καλλιτεχνικός χώρος με την αυτοκτονία διάσημου ηθοποιού, δείτε εδώ για ποιον πρόκειται.

Ο λόγος για το Σέρβο παλαίμαχο στράικερ, Μίλαν Μρντάκοβιτς που είχε αγωνιστεί σε 22 συλλόγους εκ των οποίων οι τρεις ελληνικοί (Βέροια/2013, Λεβαδειακός/2015 και Αγροτικός Αστέρας/2016) ενώ είχε περάσει και από κυπριακές ομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν τον πρώην παίκτη των Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γκιμαράες στην αυτοκτονία.

Όπως τονίζεται από σερβικά μέσα ο Μρντάκοβιτς διέμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βελιγραδίου με την σύντροφο του, η οποία τον εντόπισε νεκρό έχοντας δίπλα του ένα όπλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share