Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό θρύλος του μπάσκετ

Βρίσκεται σε απομόνωση!

23 Μαΐου 2020 21:00
Θετικός στον κορωνοϊό θρύλος του μπάσκετ

Συναγερμός σήμανε στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του μπάσκετ όταν ο θρύλος των Νικς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αυτός όμως δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος από το χώρο του αθλητισμού που τον "χτυπά" ο φονικός ιός καθώς λίγο καιρό πριν ένας 28χρονος αθλητής έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

Ο θρύλος των Νικς και νυν προπονητής του Georgetown Πάτριν Γιουίν προσβλήθηκε από τον ιό και πλέον βρίσκεται σε νοσοκομείο και σε απομόνωση.

Έπαιξε από το 1985 μέχρι το 2000 στη Νέα Υόρκη, ενώ αγωνίστηκε και μια χρονιά σε Μάτζικ και Σούπερσονικς.

Από το 2017 ο Γιούιν βρίσκεται στον πάγκο των Hoyas του Georgetown, ομάδας που υπηρέτησε και σαν παίκτης.

«Βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλους, να είναι ασφαλής και να προσέχουν τις οικογένειες του. O ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον πάρουμε αψήφιστα», ήταν τα λόγια του θρύλου των Νικς στο twitter.

Θετικός στον κορωνοϊό διάσημος ποδοσφαιριστής

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής νοσεί από κορωνοϊό, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν θετικός είχε βρεθεί και ένας ποδοσφαιριστής της Τορίνο.

Ο Γιάνχελ Ερέρα της Γρανάδα είναι ο τρίτος στην σειρά παίκτης στην La Liga, μετά τον Αλεξ Ρεμίρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ και τον Ρενάν Λόντι της Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό!

Ο Βενεζουελάνος μέσος των Ανδαλουσιανών ήταν ασυμπτωματικός, ενώ παρόλο που είχε μικρό κίνδυνο να έχει μολυνθεί από τον ιό, οι εξετάσεις που έκανε μεσα στην εβδομάδα, με αφορμή την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, έδειξαν ότι είναι θετικός στον Covid-19...

Πάντως, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ερέρα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ, για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο κα το αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share