Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Μετά το πρωτάθλημα πάμε όλοι...» - Έδωσε το σύνθημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός;

21 Μαΐου 2020 21:51
«Μετά το πρωτάθλημα πάμε όλοι...» - Έδωσε το σύνθημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για πρωτάθλημα στους Μιλγουόκι Μπακς, ελπίζοντας πως αυτοί θα είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ και αναφέροντας, μάλιστα, πού θα το γιορτάσουν, εφόσον η δράση επανέλθει, ενώ βγήκαν στη δημοσιότητα τα ποσά που έχει πάρει από το 2013 έως σήμερα.

Εν ολίγοις, ο «Greek Freak» έχει δημιουργήσει το δικό του σενάριο στο μυαλό του για το φινάλε της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά τίτλος με τους Μπακς και αμέσως μετά όλη η ομάδα διακοπές στη Μύκονο.

«Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο» είπε ο Greek Freak σε συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε ότι: «Η Μύκονος είναι ένα απ' τα καλύτερα ελληνικά νησιά. Είναι νησί για πάρτι και πρέπει να πας με... αντροπαρέα. Δεν είναι και τόσο για να πας με τον έτερον ήμισυ. Έχουμε, για παράδειγμα, τη Σαντορίνη που είναι πραγματικά ρομαντικό μέρος. Εχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Εκεί μπορείς να πας με το έτερον ήμισυ». Η καλύτερη διαφήμιση από τον Γιάννη για την Ελλάδα.

Χαμός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Χάκαραν» το λογαριασμό του στο Twitter και έβρισαν μέχρι και τον Κόμπι Μπράιαντ!

Χαμός συμβαίνει εδώ και λίγη ώρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς άγνωστοι «χάκαραν» το λογαριασμό του στο Twitter και δημοσίευσαν αισχρά σχόλια για τους Μιλγουόκι Μπακς, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ακόμη και τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες και τα σχόλια έχουν ήδη «εξαφανιστεί» από τον λογαριασμό του Γιάννης Αντετοκούνμπο στο twitter, αλλά σύμφωνα με όσα γράφονται και στις ΗΠΑ, επρόκειτο για χάκερς που «στοχοποίησαν» τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, που έκανε νωρίτερα ένα συγκινητικό σχόλιο στο Instagram.

Οι δημοσιεύσεις τους ήταν μάλιστα ρατσιστικές και γενικά υπερβολικά προσβλητικές προς όλους, με ατάκες για σλάβους, δολοφόνους και πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών πάντως ξεχώρισε και η… ανακοίνωση της μετεγγραφής του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πάντως viral στα social media, με τον κόσμο φυσικά να αντιλαμβάνεται ότι δέχθηκε «επίθεση» από χάκερς και να μη λείπουν και τα… αστεία σχόλια, καθώς κάποιοι έγραψαν ότι το έκανε ο… Τζέιμς Χάρντεν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share