Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Τελείωσε και πάει εξωτερικό ο Βαγιαννίδης

Αρνητικό φινάλε

19 Μαΐου 2020 16:25
Παναθηναϊκός: Τελείωσε και πάει εξωτερικό ο Βαγιαννίδης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί, επί της ουσίας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον μπακ των «πρασίνων» να μην καταλήγει σε συμφωνία με τη διοίκηση, αφού ενημέρωσε πως θα πάει στο εξωτερικό, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αλαφούζος, όπως αναφέρει το SDNA, προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντάς του να ακούσει την πρόταση που θα του καταθέσει, αλλά ο Βαγιαννίδης απάντησε ότι δεν είναι οικονομικό το ζήτημα και πως έχει σκεφτεί πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα την οριστική του απόφαση, ενώ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Νικ Καλάθη στο μπάσκετ.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα το απόγευμα της Τρίτης στις 3:54 ότι «ο Γιώργος Βαγιαννιδης ενημέρωσε σήμερα τον Παναθηναϊκό ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του».

Ο Βαγιαννίδης είναι ο μοναδικός από τη συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών της ακαδημίας που δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος παρά το γεγονός ότι η Ιντερ του έχει καταθέσει επίσημη και άκρως δελεαστική πρόταση.

Στο κόλπο βρίσκονται κι άλλες ομάδες του εξωτερικού και η οριστική απόφασή του θα παρθεί το προσεχές διάστημα αφού σταθμίσει πρώτα όλες τις παραμέτρους για την καριέρα του.

Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό είναι πλέον σαφές ότι οι πράσινοι βρίσκονται εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να κινηθούν στη μεταγραφική αγορά για δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας, μια και ο Γιόχανσον είναι σχεδόν απίθανο να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Βαγιαννίδης ενημέρωσε ότι αποχωρεί και ο Αποστολάκης έχει υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ.

Χτυπάει Φετφατζίδη ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο εξτρέμ του Άρη βρίσκεται στα υπόψιν των πράσινων από την ελληνική αγορά στην περίπτωση που αποχωρήσει από τους κίτρινους εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών. Ποια είναι τα δεδομένα.

Τις εξελίξεις στην περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη περιμένει ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά… καραδοκεί προκειμένου να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, στην περίπτωση που ο Ελληνας εξτρέμ αποχωρήσει από τον Αρη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που υφίστανται στους «κίτρινους».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που ήταν και πέρυσι στο «πράσινο κάδρο» των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του «τριφυλλιού» αλλά προτιμήθηκαν άλλες περιπτώσεις (βλέπε Μολό, Μπεκ), πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν τη φετινή αγωνιστική περίοδο ενόσω έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Αρη (2021).

Παρά ταύτα, μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατόπιν κοινής συμφωνίας καθώς το συμβόλαιό του είναι άνω των 300 χιλ. ευρώ και θεωρείται αρκετά βαρύ για τον Αρη με τα υπάρχοντα δεδομένα της πανδημίας και των συνεπειών της, ενώ υπάρχουν επίσης και οφειλόμενα προς τον παίκτη.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να ντύσει στα πράσινα των βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά ως προς την ποιότητά του.

Ο Φετφατζίδης αγωνίζεται σε μία θέση (άκρα της μεσαίας γραμμής) όπου οι «πράσινοι» χρίζουν περαιτέρω ενίσχυσης από τη στιγμή που μόνο ο Χατζηγιοβάνης λογίζεται ως «σίγουρος» για τα φτερά, μια και ο Νατζ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την επόμενη σεζόν, οι Μπουζούκης-Κολοβός προορίζονται για πίσω από τον φορ και οι Μολό και Μπεκ δεν υπολογίζονται.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share