Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: «Πέταξε» για ΗΠΑ ο Καλάθης

Τι συμβαίνει με τον παίκτη;

13 Μαΐου 2020 22:39
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: «Πέταξε» για ΗΠΑ ο Καλάθης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αφού ο Νικ Καλάθης «πέταξε» για τις ΗΠΑ, μετά την πρώτη κουβέντα που υπήρξε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στην Ελλάδα, αναχώρησε ξανά για τις ΗΠΑ, αφού η Basket League έχει διακοπεί οριστικά, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι με την Euroleague, ενώ υπήρξε και δημοσίευμα για εμπλοκή του Ολυμπιακού στην απόκτησή του.

O Kαλάθης, αφού δεν υπάρχουν ούτε προπονήσεις, θέλησε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι όσο παρέμεινε στην Αθήνα είχε και τις πρώτες επαφές με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει σε κάποια θετική ή αρνητική έκβαση η υπόθεση.

Θλίψη στον Παναθηναϊκό - Πέθανε ο Γιώργος Λιαμής

Από την ζωή έφυγε ο Γιώργος Λιαμής, που είχε τιμήσει με την παρουσία του τους "Πράσινους", την δεκαετία του '60. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέφρασε την θλίψη της.

Ακόμα ένας παίκτης της ομάδας χάνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Γιώργος Λιαμής είναι ο μεσαίος παίκτης της εικόνας που δημοσίευσε η «πράσινη» ΚΑΕ, σύμφωνα με τo palaimaxoipanathinaikou.gr.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Στέλιος Ταβουλάρης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Γιώργος Λιαμής, Πέτρος Παναγιωταράκος, Γιώργος Ζάνος.

Πέθανε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου

Τραγωδία στο Παγγαίο Όρος, όπου βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου. Επίσης, βαρύ είναι το πένθος και για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς πέθανε ο 38χρονος Κωστής Πατσιάς.

Σε βαρύ πένθος έχουν περιέλθει οι ποδοσφαιρικές κοινότητες της Ροδόπης και της Καβάλας για τον θάνατο του μόλις 26χρονου ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (30/4).

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης ο άτυχος παίκτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας, ωστόσο είχε ήδη εκπνεύσει. Σύμφωνα με το kavala-sports.gr, ο Καζαντζόγλου μετέβαινε συχνά στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αθληθεί.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον ΑΣ Παγγαίο αλλά και τρία χρόνια στον σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής όπου είχε και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας ενώ από φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share