Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

«Θα σφάξουμε την οικογένειά σας» - Απίθανο ξύλο μεταξύ οπαδών με χυδαίες απειλές

Αδιανόητο!

13 Μαΐου 2020 22:27
«Θα σφάξουμε την οικογένειά σας» - Απίθανο ξύλο μεταξύ οπαδών με χυδαίες απειλές
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Απίθανο ξύλο μεταξύ οπαδών υπήρξε στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με μεγάλη ομάδα ατόμων να επιτίθεται σε νεαρούς, απειλώντας μέχρι και τις οικογένειές τους, ενώ ξεγύμνωσαν άνδρα πεσμένο στο έδαφος, σε ένα περιστατικό, που αποτελεί το τρίτο σε 20 μέρες.

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από το video που απεικονίζει τη «σφοδρή» επίθεση που δέχθηκαν δύο νεαροί (17 και 19 ετών) οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, πέρασαν από τη συμβολή των οδών Φυλής και Έκτορος είδαν 15 άτομα που βγήκαν ξαφνικά από το πάρκο Τρίτση να τους επιτίθενται, ρίχνοντάς τους από τα οχήματά τους, χωρίς όμως να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Η συνέχεια ήταν… απάνθρωπη με τους δράστες να χτυπάνε τους δύο νεαρούς με καδρόνια, γροθιές και κλωτσιές, ενώ μάλιστα ακούγεται η φράση «Θα σας πιστολιάσουμε», λίγο πριν ξεγυμνώσουν τον έναν από τους δύο, ενώ η οπαδική βία δε σταματά... ούτε στη καραντίνα.

Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως ήταν οπαδικά, παρά το γεγονός ότι οι νεαροί δεν φαίνεται να φοράνε διακριτικά κάποιας ομάδας, αλλά παρ’ όλα αυτά ακούγονται υβριστικές εκφράσεις αντίστοιχου περιεχομένου.

Αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, καθώς στις 25/4 άνοιξε ο κύκλος της βίας με επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, όπου εκτοξεύθηκαν δεκάδες μολότωφ προκαλώντας όμως μόνο υλικές ζημιές.

Πριν δύο ημέρες (11/5) η ένταση κορυφώθηκε με οπαδούς ομάδας να εντοπίζουν αντίπαλους οπαδούς που έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Πόρτο Γερμενό, και να ακολουθεί ένταση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση κυκλοφόρησε video που δείχνει δύο νεαρούς να βουτάνε στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν, ενώ δέχονταν πέτρες και απειλές από τους δράστες με έναν εξ’ αυτών να λέει χαρακτηριστικά «Θα σφάξουμε την οικογένειά σας».

Ακόμα πάντως δεν υπάρχει καμία σύλληψη ή προσαγωγή, αφού δεν έχει αναγνωριστεί κάποιος δράστης, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share