Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Περιμένει για Καλάθη ο Ολυμπιακός!

Πάει για το μεγάλο μπαμ

11 Μαΐου 2020 07:54
Περιμένει για Καλάθη ο Ολυμπιακός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο, καθώς οι «πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε περικοπές στο μπάτζετ που μπορεί να φτάσουν και το 35-40%.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και εφόσον προκύψει ζήτημα αποχώρησης του διεθνούς γκαρντ από το «τριφύλλι», δεν αποκλείεται να μπει στο κόλπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με δύο γκαρντ υψηλού επιπέδου και σκοπεύουν να διαθέσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ για αυτές τις δύο προσθήκες. Κώστας Σλούκας και Μάλκολμ Ντιλέινι είναι εδώ και καιρό ψηλά στη λίστα, αλλά είναι δεδομένη η αδυναμία που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Νικ Καλάθη.

Πάντως η υπόθεση μόνο απλή δεν είναι. Κι αυτό αφενός μεν γιατί ακόμη εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί η κατάσταση του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Κι αφετέρου γιατί οι απολαβές του είναι 2,3 εκατ. δολάρια και στη διεκδίκησή του, εφόσον γίνει διαθέσιμος, θα μπουν ομάδες με μεγάλο πορτοφόλι, όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, δε, υπάρχουν ζωηρές αμφιβολίες αν ο Καλάθης θα δεχόταν ποτέ να αλλάξει… στρατόπεδο στους «αιωνίους», με όσα αυτό συνεπάγεται.

NBA: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες - Ποιες 3 έκαναν την αρχή;

Ντένβερ Νάγκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Χιούστον Ρόκετς είναι οι τρεις πρώτες ομάδες που θα μπουν ξανά στα παρκέ την Παρασκευή (8/5) για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις, ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Μόνο τρεις ομάδες του NBA σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους παίκτες τους να εισέλθουν στα προπονητικά κέντρα την Παρασκευή (8/5), την πρώτη ημέρα που η λίγκα επιτρέπει ατομικές προπονήσεις σε ΗΠΑ όπου έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού.

Όπως δημοσίευσε η “USA Today” μόνο οι εγκαταστάσεις των Ντένβερ Νάγκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Χιούστον Ρόκετς θα φιλοξενήσουν παίκτες αυτήν την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται “άλλη μία ομάδα ή δύο” να ανοίξουν τα προπονητικά κέντρα για τους παίκτες την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του NBA, επιτρέπονται μόνο τέσσερις παίκτες κάθε φορά στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ενώ οι αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας, είναι υποχρεωτικές.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share