Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Πρωταθλητής του ΝΒΑ πυροβόλησε ζευγάρι

Τι συνέβη;

9 Μαΐου 2020 13:08
Σοκ: Πρωταθλητής του ΝΒΑ πυροβόλησε ζευγάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη και τον χώρο του μπάσκετ η είδηση, ότι πρωταθλητής του ΝΒΑ πυροβόλησε ένα ζευγάρι, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται, ενώ υπήρξε χαμός και για τον «χακαρισμένο» λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ, ο 35χρονος Σάνον Μπράουν πυροβόλησε προς ένα ζευγάρι που έμπαινε στο σπίτι του στην Τζόρτζια, το οποίο ήταν προς πώληση (υπήρχε η σχετική ταμπέλα).

Το περιστατικό έγινε στις 2 Μαΐου. Το ζευγάρι παρατήρησε την σχετική πινακίδα, είδε την ανοικτή πόρτα του σπιτιού και επιχείρησε να μπει μέσα, έχοντας «ανακοινώσει» την πρόθεση τους. Ο Μπράουν εμφανίζεται να τους αντιμετώπισε ως ληστές και να πυροβόλησε πέντε με έξι φορές προς την πλευρά τους, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον.

Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς συνελήφθη, του αποδόθηκαν κατηγορίες και η υπόθεση θα πάει στη δικαιοσύνη.

Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής

Θρήνος ξέσπασε στο χώρο του αθλητισμού μετά την τραγική είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή, Τόμας Κάρλοβιτς σε ηλικία 71 ετών. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν θρηνούσε ο χώρος του μπάσκετ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Μάικ Στόρεν.

Συγκεκριμένα, ο "Trinche", όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε διακομισθεί από την Τετάρτη (6/5) σε νοσοκομείο στην Αργεντινή, έχοντας δεχτεί επίθεση από έναν νεαρό, ο οποίος αφού τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι, εν συνεχεία του έκλεψε το ποδήλατο.

Ο άτυχος Καρλόβιτς πέρασε δύο ημέρες σε κώμα, με αναπνευστήρα σε εντατική θεραπεία, αλλά κατά τη διάρκειας της επέμβαση που υποβλήθηκε δεν άντεξε και εξέπνευσε.

Ο Τόμας «Τρίντσε» Κάρλοβιτς, παρότι δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα, μολονότι δεν κατέκτησε τίτλους, θεωρείται κάτι σαν ποδοσφαιρικός θεός στην Αργεντινή. Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα μάλιστα τον έχει αποκαλέσει ως τον «κορυφαίο που έχει δει ποτέ», ενώ για τα επιτεύγματα και την ικανότητά του υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες, οι οποίες περνούν από στόμα σε στόμα, από γενιά σε γενιά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share