Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Χάκαραν» το λογαριασμό του στο Twitter και έβρισαν μέχρι και τον Κόμπι Μπράιαντ!

Αισχρά σχόλια

7 Μαΐου 2020 23:42
Χαμός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Χάκαραν» το λογαριασμό του στο Twitter και έβρισαν μέχρι και τον Κόμπι Μπράιαντ!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαμός συμβαίνει εδώ και λίγη ώρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς άγνωστοι «χάκαραν» το λογαριασμό του στο Twitter και δημοσίευσαν αισχρά σχόλια για τους Μιλγουόκι Μπακς, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ακόμη και τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες και τα σχόλια έχουν ήδη «εξαφανιστεί» από τον λογαριασμό του Γιάννης Αντετοκούνμπο στο twitter, αλλά σύμφωνα με όσα γράφονται και στις ΗΠΑ, επρόκειτο για χάκερς που «στοχοποίησαν» τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, που έκανε νωρίτερα ένα συγκινητικό σχόλιο στο Instagram.

Οι δημοσιεύσεις τους ήταν μάλιστα ρατσιστικές και γενικά υπερβολικά προσβλητικές προς όλους, με ατάκες για σλάβους, δολοφόνους και πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών πάντως ξεχώρισε και η… ανακοίνωση της μετεγγραφής του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πάντως viral στα social media, με τον κόσμο φυσικά να αντιλαμβάνεται ότι δέχθηκε «επίθεση» από χάκερς και να μη λείπουν και τα… αστεία σχόλια, καθώς κάποιοι έγραψαν ότι το έκανε ο… Τζέιμς Χάρντεν.

«Ευχαριστούμε όλους τους νέους μας ήρωες» - Το συγκινητικό post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον κορωνοϊό

Ένα συγκινητικό post ανήρτηρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχετικά με τον κορωνοϊό, δείχνοντας πως δε σταματά ποτέ να σκέφτεται την Ελλάδα, αφού ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειάς του το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τη μάχη που δίνει.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς απηύθυνε μήνυμα και στους πολίτες της χώρας, ζητώντας να κάνουμε όλοι το χρέος μας και μαζί πιο εύκολο των «ηρώων», όπως αποκαλεί τους γιατρούς και νοσηλευτές. Δείτε και την υπέροχη φωτογραφία με τη σύζυγο και το γιο του.

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα.

Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο», έγραψε στο Twitter.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share