Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Ρεάλ: Ξεκινάει τις προπονήσεις στις 11 Μαΐου

Με προϋποθέσεις

2 Μαΐου 2020 16:35
Κορωνοϊός - Ρεάλ: Ξεκινάει τις προπονήσεις στις 11 Μαΐου

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της στις 11 του Μάη, για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την επανέναρξη της La Liga.

Μετά από την είδηση βόμβα, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλτνο επιστρέφει στην Ρεάλ, αποτελεί ακόμα μια ευχάριστη ανακοίνωση. Σύμφωνα με την «Marca», οι γυρίσουν πίσω αλλά με προϋποθέσεις, όπως και όλοι άλλωστε. Οι κοινόχρηστοι χώροι δεν θα χρησιμοποιούνται ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες της Ρεάλ θα αρκεστούν στις ατομικές προπονήσεις τους στο σπίτι, μέχρι τις 11 Μαΐου.

Οι ποδοσφαιριστές της La Liga, θα μπορούν να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδα. Ωστόσο οι παίκτες οι οποίοι δεν είχαν συμπτώματα του ιού ή δεν ήρθαν σε επαφή με άλλα άτομα αυτό το διάστημα, δεν θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.

Απίθανη κίνηση: Ομάδα ποδοσφαίρου έβγαλε εισιτήρια για αγώνα… εναντίον του κορωνοϊού

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε μια γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία εξέδωσε εισιτήρια για αγώνα με αντίπαλο… τον κορωνοϊό.

Η Λοκομοτίβ Λειψίας, που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας, βιώνει τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού, όπως εξάλλου και οι περισσότερες ομάδες παγκοσμίως. Σύντομα, άλλωστε, φαίνεται να αρχίζει το πρωτάθλημα της χώρας.

Η διαφορά της Λοκομοτίβ όμως είναι ότι βρήκε έναν ευφάνταστο και αλληγορικό τρόπο να βάλει λεφτά στα ταμεία της, αφού τύπωσε και έβγαλε στην αγορά εισιτήρια για το ματς της ομάδας με αντίπαλο τον κορωνοϊό.

Κάθε εισιτήριο κόστιζε μόλις 1 ευρώ και η ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας υπήρξε τόσο μεγάλη σε βαθμό που αν διεξαγόταν ένα τέτοιο ματς κανονικά. η προσέλευση θεατών θα αποτελούσε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα πωλήθηκαν 152.400 εισιτήρια (ήτοι 152.400 ευρώ), ενώ το ρεκόρ προσέλευσης είναι από των αγώνα Σκωτίας-Αγγλίας στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης, το 1937, τον οποίο είχαν παρακολουθήσει δια ζώσης 149.549 άνθρωποι.

Θρίλερ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα - Στην εντατική 23χρονος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λόγω κορωνοϊού (photo)

Σοκ επικρατεί στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια της Μονπελιέ νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της πόλης, καθώς δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Επίσης, πριν από λίγες μέρες κατέρρευσε 22χρονος ποδοσφαιριστής σε προπόνηση.

Ο 23χρονος χαφ παραπονέθηκε για στομαχικά προβλήματα. Διακομίστηκε σε κλινική του Μονπελιέ όπου εκεί διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον covid-19. Η κατάστασή του ωστόσο χειροτέρεψε με τους γιατρούς να τον εισάγουν άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Η Μονπελιέ σε ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια παρουσιάσε έντονα στομαχικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι νοσηλεύονται. Βρίσκεται σε ειδικό περιβάλλον ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share