Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου

Σοκ

30 Απριλίου 2020 11:18
Πέθανε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία στο Παγγαίο Όρος, όπου βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Μάνος Καζαντζόγλου. Επίσης, βαρύ είναι το πένθος και για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς πέθανε ο 38χρονος Κωστής Πατσιάς.

Σε βαρύ πένθος έχουν περιέλθει οι ποδοσφαιρικές κοινότητες της Ροδόπης και της Καβάλας για τον θάνατο του μόλις 26χρονου ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (30/4).

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης ο άτυχος παίκτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας, ωστόσο είχε ήδη εκπνεύσει. Σύμφωνα με το kavala-sports.gr, ο Καζαντζόγλου μετέβαινε συχνά στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αθληθεί.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον ΑΣ Παγγαίο αλλά και τρία χρόνια στον σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 26χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής όπου είχε και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας ενώ από φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

Θρήνος: Πέθανε μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Θρήνος ξέσπασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με ένα μύθο του αθλήματος να φεύγει από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη του με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια.

Ο Μάικλ Ρόμπινσον, σπουδαίος αθλητής της Λίβερπουλ, πέθανε σήμερα (28/4), όπως ανακοινώθηκε, στα 61 του χρόνια, με ένα μήνυμα στο Twitter να επιβεβαιώνει το γεγονός. Την ίδια ώρα, ποδοσφαιριστής παλεύει στην εντατική με τον κορωνοϊό.

«Αφήνει τεράστιο κενό, αλλά και σπουδαίες αναμνήσεις, γεμάτες από την αγάπη που του έδειξαν οι οπαδοί. Δεν περπάτησε μόνο του», αναφέρθηκε στο σχετικό «τιτίβισμα», με αναφορά στο γνωστό σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ.

Τι είχε πει ο ίδιος για το θέμα;

Ο ιστορικός στράικερ της Εθνικής Ιρλανδίας και των «Κόκκινων», που είναι παράλληλα διάσημος και στην Ισπανια, είχε μιλήσει για το θέμα του το Δεκέμβριο του 2018, αρνούμενος ότι είχε πεθάνει, αφού εκείνη την εποχή είχε υπάρξει δημοσιεύμα του ισπανικού Τύπου, που ανέφερε πως είχε χάσει τη ζωή του.

Αυτό, τελικά, έγινε σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα. «Ευχαριστώ όλους σας που με ρωτάτε. Συνεχίζω να παλεύω. Όπως το τραγουδάτε, λοιπόν, ποτέ δεν περπάτησα μόνος μου. Εύχομαι κουράγιο για τον κορωνοϊό», είχε πει ο ίδιος προ ημερών σε μήνυμά του προς τους φαν του.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μιλήσει σε ισπανικό ραδιόφωνο, όπου τόνισε ότι θα νικήσει τον καρκίνο. Δυστυχώς, όμως, η μάχη χάθηκε και ο ίδιος πέρασε στην ιστορία, αν και με τις καλύτερες αναμνήσεις για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share