Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Πλακώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη Βαγγέλης Μαρινάκης - ΠΑΟΚ

Ξέφυγε η κατάσταση

29 Απριλίου 2020 13:49
Super League: Πλακώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη Βαγγέλης Μαρινάκης - ΠΑΟΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναψαν τα αίματα μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με αιχμές κατά ΠΑΟΚ και απάντηση από τον Μάκη Γκαγκάτση.

Οι… αποστάσεις δεν εμπόδισαν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να τσακωθούν σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματιστεί με κεντρικό ζήτημα την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πώς μπορεί να γίνει αυτή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε φουλ επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη κατηγορώντας τον πως είναι… λεκές για το ποδόσφαιρο και αποκαλώντας τον Ρώσο.

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Όταν του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση. «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share