Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέταρτη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Πάουλο Ντιμπάλα

Δεν βρίσκει ησυχία ο άσος της Γιουβέντους

29 Απριλίου 2020 09:07
Τέταρτη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Πάουλο Ντιμπάλα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Για τέταρτη φορά ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους, μέσα σε έξι εβδομάδες έχει βρεθεί τέσσερις φορές θετικός τον ιό, με τους γιατρούς να του συνιστούν να ακολουθήσει ισχυρότερη θεραπεία. Ο επιθετικός της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito», συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά τα τεστ στα οποία υποβάλλεται.

Ο άσος της Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για πρώτη φορά στις 21 Μαρτίου, αλλά δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει. Αυτό τον αναγκάζει να μείνει εκτός προπονήσεων της ομάδας του, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου.

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκε θετικός

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρει το LaSexta πρόκειται για τον Τρέι Τόμπκινς.

Μόλις έγινε γνωστό το κρούσμα, εκκενώθηκε το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, στο οποίο δεν προσήλθαν ούτε οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος που είχαν προγραμματισμένη προπόνηση.

Το κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαίωσε με Δελτίο Τύπου και η ομάδα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι ένας παίκτης της πρώτης ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που του έγιναν για τον κορωνοϊό COVID-19. Από αυτή τη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί η παραμονή σε καραντίνα τόσο η πρώτη ομάδα μπάσκετ, όσο και αυτή του ποδοσφαίρου, αφού χρησιμοποιούν τις ίδιες εγκαταστάσεις στην Ciudad Real Madrid.

Επιπλέον έχει αποφασιστεί να κλείσουν οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και συνιστάται να μείνει σε καραντίνα και όλο το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα και αύριο, για την Ευρωλίγκα και τη La Liga δεν θα γίνουν».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share