Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Διάσημος ποδοσφαιριστής «έσπασε» την καραντίνα και του έκαναν… αισθησιακό χωρό

Αδιανόητο!

26 Απριλίου 2020 20:42
Απίστευτο: Διάσημος ποδοσφαιριστής «έσπασε» την καραντίνα και του έκαναν… αισθησιακό χωρό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απίστευτο είναι αυτό που έγινε με διάσημο ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έσπασε» την καραντίνα και πραγματοποίησε πάρτι στο σπίτι του, όπου του έκαναν… αισθησιακό χωρό.

Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης της Έβερτον, Μόιζ Κιν διοργάνωσε εν μέσω lockdown ένα ερωτικό πάρτι στο σπίτι του στη Βρετανία με τους φίλους του, αλλά και αρκετά κορίτσια... πρόθυμα για όλα. Την ίδια ώρα, 23χρονος συνάδελφός του παλεύει με τον φονικό ιό.

Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό στην ομάδα του για αυτό το... παράνομο κάλεσμα, με τα δημοσιεύματα να κάνουν τώρα λόγο για παρακράτηση μισθού δύο εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο:

Αδιανόητο: Μυθικός ποδοσφαιριστής αγνοεί τα μέτρα, ταξιδεύει και βγάζει selfies με φαν… σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός

Αδιανόητα είναι όσα κάνει θρυλικός αθλητής της Εθνικής Αγγλίας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν τηρεί κανένα μέτρο ασφαλείας στις εξόδους του, ταξιδεύει μακριά, βγάζει φωτογραφίες με φαν και κάνει χειραψίες… σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Ο λόγος γίνεται για τον σπουδαίο Πολ Γκασκόιν, ο οποίος είναι γνωστός για τον… ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του από τότε που αγωνιζόταν στα γήπεδα, με τον ίδιο να εντοπίζεται στο Μπρίντλινγκτον στις 9 Απριλίου να κάνει χειραψία με αστυνομικό χωρίς να φορά τίποτα, ενώ έβγαζε και selfies με οπαδούς έξω από το σούπερ μάρκετ. Ίσως να έπρεπε να μάθει, βέβαια, για το σπουδαίο συνάδελφό του που απεβίωσε εξαιτίας του φονικού ιού.

Ένα ακόμη παράξενο σε αυτή την υπόθεση, είναι πως ο «Γκάζα» κανονικά μένει στο Μπόρνμουθ, εντούτοις όμως βρέθηκε σε ένα μέρος στα 480 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Φαίνεται, λοιπόν, ότι έκανε και… ταξίδι αναψυχής εν μέσω καραντίνας, χωρίς να λαμβάνει κανένα προληπτικό μέτρο.

«Είμαι έξαλλος με το πώς συμπεριφέρεται. Εδώ είμαστε ένα πολύ μικρό μέρος, πώς γίνεται να είναι τόσο διαφορετικός και να έρχεται εδώ, βάζοντάς μας σε κίνδυνο;», ανέφερε όντας έξω φρενών ένας κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τον είδε κανονικά να κάνει χειραψία με αστυνομικό και, λίγο αργότερα, να παραγγέλνει εξοπλισμό για μπάρμπεκιου στο σούπερ μάρκετ.

Ο εκπρόσωπός του δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά πολλοί «βράζουν» με τον Γκασκόιν, ο οποίος θεάθηκε και στο Γιόρκσαϊρ να κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. «Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχε όλη την προσοχή του κόσμου και δεν φαινόταν να ανησυχεί για τις κοινωνικές αποστάσεις», έλεγε καταστηματάρχης της περιοχής, που ανέφερε μια φωτογραφία με οπαδό με φανέλα της Εθνικής Αγγλίας στο πάρκινγκ.

«Ξέρουμε πως είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και πολύ διάσημος, αλλά αλήθεια αυτό είναι πολύ ηλίθιο από την πλευρά του. Πρέπει να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, όχι να είναι αγκαλιά με τον κόσμο σε τέτοιες στιγμές», πρόσθεσε ο καταστηματάρχης εύλογα για τον «Γκάζα», ο οποίος μένει αυτή την εποχή με τη σύντροφό του, Ουέντι Λιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share