Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε!

Σοκαριστικό!

24 Απριλίου 2020 23:14
Σε κακή κατάσταση ο Σουμάχερ: Δείτε πόσα κιλά έχει μείνει και πόσο ύψος έχασε!

Το παλιό αφεντικό της Ferrari, Ζαν Τοντ, που επανεξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για τρίτη συνεχή φορά παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 71, έκανε δηλώσεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ και παρότι η κατάσταση του Γερμανού 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1 φέρεται να χειροτερεύει, εκείνος εμφανίστηκε αισιόδοξος. Ωστόσο, μια αποκάλυψη έκανε λίγο καιρό πριν ένας Ιταλός νευροχειρουργός για το αστέρι της Φόρμουλα, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Μας λείπει ο Μάικλ. Αλλά είναι εδώ, ακόμη παλεύει! Η μάχη του συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι σπουδαίος για μένα. Ένας πραγματικός φίλος», ήταν τα λόγια του, εμφανώς συγκινημένου, Γάλλου.

Να πούμε, πάντως, πως ο Σουμάχερ παραμένει σε κωματώδη κατάσταση, ενώ μάλιστα φαίνεται να χειροτερεύει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο Kaizer έχει υποστεί μη αναστρέψιμη νευρολογική βλάβη.

Το πλέον τραγικό είναι ότι ο άνθρωπος έχει συρρικνωθεί χάνοντας 14 εκ. από το ύψος του! Είναι πια 1,60μ. από 1,74μ. που ήταν και ζυγίζει μόλις 45 κιλά! Δε μπορεί να μιλήσει, να κινηθεί και βρίσκεται σε τεχνική υποστήριξη.

Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει η γυναίκα του! "Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. .."

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έκανε κάτι που ξάφνιασε τους πάντες, στέλνοντας στους θαυμαστές του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ένα μήνυμα για την πορεία της υγείας του!

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο μωσαϊκό» φέρεται να είπε την ώρα που οι θαυμαστές του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ετοιμάζονται την επόμενη εβδομάδα να εγκαινιάσουν την σελίδα «KeepFightingMichael» («Μίκαελ, συνέχισε να αγωνίζεσαι») στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν ένα μήνα περίπου οι γιατροί έσπασαν την σιωπή τους και μίλησαν για την κατάσταση της υγείας του...

«Μαζί γινόμαστε δυνατότεροι, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι συντονισμένες δυνάμεις του κινήματος KeepFighting κάνουν πιο εύκολο το να δίνουμε ο ένας κουράγιο στον άλλο».

Ο εμπνευστής του φαν κλαμπ Ράινερ Φέρλινγκ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα ξεπεράσει το ατύχημά του και θα εμφανιστεί δημόσια.

«Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ότι παίρνει αγάπη, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ο Μίκαελ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια στο πλευρό του. Εμείς, ως φαν κλαμπ, θα προσφέρουμε όποιο είδος υποστήριξης μπορούμε».

Στις αρχές του μήνα ο γιατρός του Σουμάχερ είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με την θεραπεία που λαμβάνει ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με την πορεία της υγείας του συζύγου της ενώ είναι ελάχιστες οι φορές που έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο τον περασμένο μήνα είχε δώσει μία σύντομη συνέντευξη κατά την οποία επαινούσε τον σύζυγό της για το γεγονός ότι εμφύσησε στην ίδια και τις κόρες τους την αγάπη του για την ιππασία.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε: «Βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σεβόμαστε την επιθυμία του Μίκαελ να κρατήσουμε την πορεία της υγείας του μυστικό».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share