Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα» - Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το σύνθημα

Όλα όσα είπε

21 Απριλίου 2020 13:53
«Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα» - Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το σύνθημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σύνθημα για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βέβαια χρειάζεται και την έγκριση από τις διοργανώτριες αρχές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε πως αν αυτό συμβεί, θα είναι υπό την προϋπόθεση, ότι δεν θα υπάρξει κάποια δυσμενής εξέλιξη στην εξάπλωση του κορωνοϊού, που θα πάει πίσω όλο τον σχεδιασμό. Ο ίδιος είχε ρίξει νωρίτερα τη «βόμβα», ότι για πολύ καιρό θα παίζουν χωρίς φιλάθλους οι ομάδες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, «αν όλα πάνε καλά, τα σχέδιά μας είναι αρχές Μαΐου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαΐου να ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματά τους. Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντίστοιχες ομοσπονδίες».

Το πλάνο της UEFA για το Champions League: Πώς θα οδηγηθούμε στον μεγάλο τελικό - Τι θα γίνει με τους ομίλους της επόμενης σεζόν

Ένα σχέδιο για τη διεξαγωγή των αγώνων που απομένουν στο Champions League τον Αύγουστο φαίνεται ότι ετοιμάζει η UEFA. Με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή να συγκλονίζει για όσα πέρασε: «Υπέφερα μικρός, όπου και αν πήγαινα ο κόσμος με κοιτούσε»

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί το πλάνο, σύμφωνα με το οποίο οι αναμετρήσεις για τους «16» θα ξεκινήσουν το διήμερο 7-8 Αυγούστου για να φτάσουμε στον τελικό στο τέλος του μήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αγώνες της φάσης των «8» θα γίνουν 11-12 Αυγούστου οι πρώτοι και οι επαναληπτικοί 14-15 Αυγούστου, Η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί 18-19 και 21-22 Αυγούστου.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τότε η φάση των ομίλων του Champions League της περιόδου 2020-21 δεν θα ξεκινήσει πριν τις 20 Οκτωβρίου. Όσον αφορά το Europa League, δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει, αλλά δεν αποκλείεται να ισχύσει παρόμοιο πρόγραμμα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share