Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Υπέφερα μικρός, όπου και αν πήγαινα ο κόσμος με κοιτούσε» - Συγκλονίζει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Ανατριχιάζει με όσα λέει

18 Απριλίου 2020 16:47
«Υπέφερα μικρός, όπου και αν πήγαινα ο κόσμος με κοιτούσε» - Συγκλονίζει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής παραχώρησε στο «Canal+ Sport» ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στην παιδική του ηλικία, λόγω του σημαδιού που έχει στο πρόσωπό του. Ενώ, σοκ επικρατεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής από κορωνοϊό

Ο πολύπειρος Γάλλος μέσος, που πλέον συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα, μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου, φέρει τη συγκεκριμένη ουλή από την ηλικία των δύο ετών, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου του είχαν γίνει περισσότερα από 100 ράμματα.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, παραδέχτηκε ότι πέρασε δύσκολα, λόγω της αντιμετώπισης του κόσμου, ωστόσο δήλωσε πως όλο αυτό τον έκανε πιο δυνατό. «Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν "Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δες το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο". Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».

«Η ζωή δεν έχει νόημα…» - Ανατριχιάζει με την ανάρτησή της η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, στην οποία αναφέρει πως θα ήθελε να είχε γυρίσει τον χρόνο πίσω στην τραγική ημέρα του θανάτου του θρυλικού μπασκετμπολίστα, προσθέτοντας πως η ζωή δεν έχει νόημα, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του νεκρού εμβληματικού ηγέτη των Λέικερς.

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 ετών από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ με τους Λείκερς στο οποίο είχε πετύχει 60 πόντους απέναντι στους Τζαζ η Βανέσα έγραψε στο instagram τα εξής: «Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα.

Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, βιβλίο του έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδινε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», κατέληξε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share