Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Καταδίκη 5 χρόνων φυλάκισης σε χρυσό Ολυμπιονίκη για ερωτική παρενόχληση σε ανηλίκους

Φοβερό!

16 Απριλίου 2020 21:22
Σοκ: Καταδίκη 5 χρόνων φυλάκισης σε χρυσό Ολυμπιονίκη για ερωτική παρενόχληση σε ανηλίκους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η είδηση για καταδίκη φυλάκισης σε 5 έτη για κορυφαίο αθλητή και χρυσό Ολυμπιονίκη του τζούντο, ο οποίος δέχθηκε αυτή την τιμωρία λόγω ερωτικής παρενόχλησης σε βάρος ανηλίκων.

Ο λόγος γίνεται για τον Αυστριακό Πέτερ Σέιζενμπάχερ. Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης στο τζούντο, σε Λος Άντζελες και Σεούλ, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ανηλίκους, μετά από καταγγελίες εις βάρος του. Πρόσφατα, επίσης, Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε ντοπέ.

Οι καταγγελίες αφορούν τον καιρό που ασχολούνταν ως προπονητής του αθλήματος και η καταδίκη του έγινε ερήμην, αφού καταζητείται από τον Δεκέμβριο του 2016 και έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Κρήτη: Στην ανακρίτρια ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων (video)

Την πορεία προς την ανακρίτρια των Χανίων πήρε η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, με τον 37χρονο να οδηγείται εκεί για το ζήτημα που έχει σοκάρει την Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν ο 37χρονος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά τα οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε. Ο 37χρονος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Αρνείται τις κατηγορίες

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Γιώργος Κομισόπουλος «έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει. Aύριο στις 12 θα απολογηθούμε».

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Σύμφωνα με το neakriti.gr, κάνουν λόγο πως η όλη υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων -με το δέλεαρ της δωρεάν βοήθειας στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας- εξελισσόταν εδώ και δύο χρόνια στα Χανιά.

Πάντως μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, που είχε μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου για τους ανήλικους, όπου και κατάσχεσε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καθηγητή, καθώς και όλους τους εξωτερικούς ψηφιακούς δίσκους, που έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα για περεταίρω έρευνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share