Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη: Μητέρα κορυφαίου μπασκετμπολίστα πέθανε από κορωνοϊό

Θρήνος...

14 Απριλίου 2020 15:56
Θλίψη: Μητέρα κορυφαίου μπασκετμπολίστα πέθανε από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκαλεί στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος της μητέρας κορυφαίου μπασκετμπολίστα, η οποία υπέκυψε στην ασθένεια του κορωνοϊού μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Ο λόγος γίνεται για τη μητέρα του Καρλ Άντονι Τάουνς, η οποία δεν άντεψε. Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχε αποκαλύψει πως η μητέρα του ήταν θετική στον COVID-19 προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, βοηθώντας παράλληλα να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για την πανδημία στις ΗΠΑ όπως και η βοήθεια προς τα ιατρικα κέντρα. Σοκ προκάλεσε, παράλληλα, ο θάνατος πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού στα 49 του χρόνια.

Δυστυχώς η μητέρα του δεν άντεξε, κάτι που γνωστοποίησαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς μέσα από επίσημη ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για μια δυνατή γυναίκα, πηγή δύναμης, που νοιαζόταν για όλους και είχε τρομερή ενέργεια. Μια γυναίκα που ήταν «μητέρα, αδελφή, κόρη, σύζυγος, γιαγιά, θεία και φίλη» προσθέτοντας πως «οι Τάουνς ευχαριστούν πολύ το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε η Τζάκι Τάουνς». Μάλιστα χαρακτηρίζουν «πολεμιστές» τους γιατρούς και υπενθυμίζουν πως βοήθησαν στο να θεραπευτεί ο πατέρας του Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος είχε επίσης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

«Η ζωή δεν έχει νόημα…» - Ανατριχιάζει με την ανάρτησή της η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, στην οποία αναφέρει πως θα ήθελε να είχε γυρίσει τον χρόνο πίσω στην τραγική ημέρα του θανάτου του θρυλικού μπασκετμπολίστα, προσθέτοντας πως η ζωή δεν έχει νόημα, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του νεκρού εμβληματικού ηγέτη των Λέικερς.

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 ετών από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ με τους Λείκερς στο οποίο είχε πετύχει 60 πόντους απέναντι στους Τζαζ η Βανέσα έγραψε στο instagram τα εξής: «Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα.

Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, βιβλίο του έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδινε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», κατέληξε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share