Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η ζωή δεν έχει νόημα…» - Ανατριχιάζει με την ανάρτησή της η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ

Σοκαριστικό!

14 Απριλίου 2020 11:07
«Η ζωή δεν έχει νόημα…» - Ανατριχιάζει με την ανάρτησή της η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, στην οποία αναφέρει πως θα ήθελε να είχε γυρίσει τον χρόνο πίσω στην τραγική ημέρα του θανάτου του θρυλικού μπασκετμπολίστα, προσθέτοντας πως η ζωή δεν έχει νόημα, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του νεκρού εμβληματικού ηγέτη των Λέικερς.

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 ετών από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ με τους Λείκερς στο οποίο είχε πετύχει 60 πόντους απέναντι στους Τζαζ η Βανέσα έγραψε στο instagram τα εξής: «Ο σύζυγός μου εργάστηκε ακούραστα εδώ και 20 χρόνια και έδωσε τα πάντα.

Αυτό που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τις κόρες μας και μαζί μου για να αντισταθμίσει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε σημαντικό βήμα και στιγμή στις ζωές των θυγατέρων μας. Ήταν σε θέση να επωφεληθεί 3 χρόνια και 9 μήνες, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.Έχουμε δύο ακόμη κόρες, κέρδισε ένα Όσκαρ, άνοιξε το Granity Studios, βιβλίο του έγινε μπεστ σέλερ και προπονούσε την ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα εκείνη την εποχή. Εκείνη δούλευε σκληρά και έδινε τα πάντα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπως και ο μπαμπάς της. Εύχομαι κάθε στιγμή να μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να είχαν ένα κανονικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή είναι τόσο άδικη, δεν έχει νόημα», κατέληξε.

Πένθος στον Παναθηναϊκό - Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης των «πρασίνων» (photo)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, Σάσα Χούπμαν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών έπειτα από μακρά μάχη με την ασθένεια «αταξία του Φρίντριχ». Επίσης, θλίψη προκαλεί στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος ενός θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχασε μετά από χρόνια μάχη με ασθένεια τη ζωή του.

Ο «αγαθός γίγαντας» Σάσα Χούπμαν, που γνωρίσαμε στη χώρα μας ως παίκτη του Παναθηναϊκού (1997-1999) και του Ηρακλή (1999-2002), έδωσε χρόνια μάχη με την ασθένεια αταξία, που του είχε προκαλέσει νευρολογική δυσλειτουργία και προβλήματα κινητικά, αλλά και στην ομιλία.

Ο Γερμανός, για τον χαρακτήρα του οποίου είχαν όλοι μόνο καλά λόγια να πουν, ήταν 49 ετών και τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ κι ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Τελικά, λύγισε από αυτή τη μάχη κι έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του, Μπρουκ, και τον γιο του, Νόα.

Ο, ύψους 2.16, Χούπμαν ήρθε στη χώρα μας το 1997 για τον Παναθηναϊκό, όπου και έμεινε για μία διετία φορώντας τη φανέλα με το «τριφύλλι» πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για μία τριετία. Ήταν επίσης μέλος της Εθνικής Γερμανίας με 67 συμμετοχές.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share