Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι στην αγκαλιά του Κυρίου» - Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Φερνάντο Σάντος

Ανατριχίλα!

13 Απριλίου 2020 14:31
«Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι στην αγκαλιά του Κυρίου» - Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Φερνάντο Σάντος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του Φερνάντο Σάντος, με τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρεται σε πορτογαλικό κανάλι για το θάνατο της μητέρας του, ανατριχιάζοντας με την κατάθεση ψυχής του.

Ο προπονητής της Πορτογαλίας έχασε, πριν από μία εβδομάδα, τη μητέρα του σε ηλικία 83 ετών μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ισχύουν και στην Πορτογαλία, γεγονός που έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη δοκιμασία για εκείνον.

«Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, πιο δύσκολο, λόγω της απώλειας της μητέρας μου. Είναι πάντα δύσκολο. Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι με τον Κύριο, είναι στην αγκαλιά του, δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι πάντα σκληρό να χάνεις τη μητέρα σου. Είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή. Πέρασα σκληρή εβδομάδα. Έχω ζήσει το Πάσχα με ένταση, προσπαθώντας να συμμετέχω στις δράσεις της Εκκλησίας μέσω του Youtube. και άλλα καναλιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θλίψη: Πέθανε θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Θλίψη προκαλεί στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος ενός θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχασε μετά από χρόνια μάχη με ασθένεια τη ζωή του.

Ο λόγος γίνεται για τον Πίτερ Μπονέτι, με τον ιστορικό τερματοφύλακα της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας να πεθαίνει στα 78 του χρόνια, λίγο μετά το θάνατο ενός ακόμη μυθικού ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος είχε το ψευδώνυμο «ο γάτος», παίζοντας 729 με την φανέλα των «Μπλε» και αποτελώντας το δεύτερο σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Αγγλίας, που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.

Απέραντη θλίψη: Πέθανε από κορωνοϊό ο γιος ιστορικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

Απέραντη θλίψη ξέσπασε στον ελληνικό αθλητισμό, με το γιο ιστορικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να χάνει τη μάχη του με τον κορωνοϊό και να πεθαίνει.

Ο λόγος γίνεται για τον 46χρονο γιο του Μίλτου Κουμαριά, Δημήτρη, ο οποίος ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας και σύμφωνα με όσα υποστήριξε η σύζυγός του, προσβλήθηκε από τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι. Αργότερα, μετέβη στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, δίνοντας σκληρή μάχη με τον ιό, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε πριν από 4 ημέρες. Δείτε και ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας του ιού.

Σημειώνεται πως η σύζυγός του είχε εμφανιστεί σε δελτία ειδήσεων και ζητούσε βοήθεια για τον Δημήτρη Κουμαριά που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι από την Ισπανία για το Μαϊάμι.

Ο Μίλτος Κουμαριάς, πέρα από ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», ήταν για αρκετά έτη σκάουτερ της ομάδας και προπονητής στις ακαδημίες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share