Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Η μητέρα του Νεϊμάρ… ξανάνιωσε με 22χρονο μοντέλο!

Ποια είναι η άποψη του ποδοσφαιριστή;

12 Απριλίου 2020 22:21
Αδιανόητο: Η μητέρα του Νεϊμάρ… ξανάνιωσε με 22χρονο μοντέλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αποκάλυψη προχώρησε η 52χρονη μητέρα του Νεϊμάρ, Ναντίν Γονσάλβες, η οποία γνωστοποίησε, ότι διατηρεί σχέση με τον κατά 30 χρόνια νεότερο Τιάγκο Ράμος.

Ο Ράμος, που βγάζει τα προς το ζην ως μοντέλο, είναι 22 ετών, έξι χρόνια δηλαδή μικρότερος από τον σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν και γιο της Ναντίν.

Σύμφωνα με το «UOL Esporte» το ειδύλλιο ξεκίνησε σε μαγαζί ιδιοκτησίας του Νεϊμάρ, στο οποίο ο Ράμος δούλευε ως σεφ πριν ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ. Αν θέλετε, επίσης, να μάθετε ποια είναι οι απαιτήσεις της Παρί για τον Βραζιλιάνο, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Νεϊμάρ πάντως δεν φαίνεται ενοχλημένος αφού δείχνει να εγκρίνει της μητέρας τους με τον νεαρό, καθώς σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία, από τις πολλές που αναρτήθηκαν στα social media προς επισημοποίηση του δεσμούς τους, ο Βραζιλιάνος άσος σχολίασε: «Σε αγαπώ μαμά, θέλω να είσαι ευτυχισμένη».

Παλεύει με τον κορωνοϊό ο Σερ Κένι Νταλγκλίς!

Ο Κένι Νταλγκλίς ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό, παραμένει ασυμπτωματικός και παρακολουθείται από τους γιατρούς από τις 8 Απριλίου.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στον αθλητικό κόσμο, μετά και από τον θάνατο του προπονητή Ραντομίρ Αντιτς. Από την οικογένεια του προπονητή Σερ Κένι Νταλγκλίς εκδόθηκε η ακόλουθη επιστολή:

Ο Σερ Κένι διεκομίσθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη 8 Απριλίου για θεραπεία σε μία μόλυνση που απαιτούσε την χορήγηση αντιβιοτικών. Για να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υπεβλήθη προληπτικά σε τεστ για τον Covid-19, παρότι δεν είχε εμφανίσει νωρίτερα συμπτώματα της ασθένειας.

Παραδόξως, το αποτέλεσμα του τεστ ήταν θετικό, αν και παραμένει ασυμπτωματικός. Πριν από την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο Σερ Κέιν είχε επιλέξει εθελοντικά να απομονωθεί για περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο μαζί με την οικογένεια του.

Μάλιστα θα ζητούσε από όλους να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές στις επόμενες ημέρες και εβδομάδας. Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο υπέροχο προσωπικό του αγγλικού δημόσιου συστήματος υγείας, η αφοσίωση, η γενναιότητα και οι θυσίες του οποίου θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής του έθνους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Θα ήθελε μάλιστα να ζητήσει να τους δοθεί ο απαιτούμενος χώρος ώστε να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο σε μία πολύ προκλητική περίοδο για αυτούς και επίσης να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των οικογενειακών τους στιγμών. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του άμεσα. Θα επανέλθουμε με περισσότερα νέα, όταν και όπως απαιτείται.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share