Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Προσφέρει 12 ΜΕΘ στην Νίκαια για τον κορωνοϊό

Σπουδαία προσφορά

10 Απριλίου 2020 15:35
Μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Προσφέρει 12 ΜΕΘ στην Νίκαια για τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ακόμη μια μεγάλη κίνηση προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος καλύπτει όλα τα έξοδα, ώστε να συγκροτηθούν άλλες 12 κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Νίκαιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που πρόσφατα είχε περάσει τη δική του περιπέτεια με τον φονικό ιό, πήρε μια νέα σημαντική πρωτοβουλία, δείχνοντας από τη δική του πλευρά αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες του στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σε ακόμα μία σημαντική κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης του τομέα δημόσιας υγείας της χώρας, προχώρησε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μαζί με την κ. Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε., προχώρησε στην κάλυψη όλων των εξόδων προκειμένου να αναπτυχθούν 12 κλίνες στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Στους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς που παράλληλα με την υφήλιο βιώνει και η πατρίδα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται για ακόμα μία φορά αρωγός προκειμένου ο τομέας της δημόσιας υγείας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες απαιτήσεις που έχουν προκύψει.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού από κοινού με την κ. Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε. προσέφεραν συνολικά ποσό που ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ, το οποίο θα μετουσιωθεί σε αγορά πλήρους εξοπλισμού των 12 κλινών ΜΕΘ (ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ.), την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται, τα έξοδα για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που απαιτείται, καθώς και οτιδήποτε άλλο προκύψει στο πλαίσιο της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει ξανά «παρών» εκεί όπου η πατρίδα και οι συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε τους δωρητές για τη σημαντική συμβολή τους στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

Στόχος είναι η παράδοση της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου σε δύο μήνες από τώρα».​

Σε ακόμα μία σημαντική κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης του τομέα δημόσιας υγείας της χώρας, προχώρησε ο κ. Βαγγέλης...

Posted by Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis on Friday, April 10, 2020

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share