Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

«Ευχαριστούμε όλους τους νέους μας ήρωες» - Το συγκινητικό post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον κορωνοϊό

Υπέροχος!

10 Απριλίου 2020 14:43
«Ευχαριστούμε όλους τους νέους μας ήρωες» - Το συγκινητικό post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον κορωνοϊό
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ένα συγκινητικό post ανήρτηρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχετικά με τον κορωνοϊό, δείχνοντας πως δε σταματά ποτέ να σκέφτεται την Ελλάδα, αφού ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειάς του το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τη μάχη που δίνει.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς απηύθυνε μήνυμα και στους πολίτες της χώρας, ζητώντας να κάνουμε όλοι το χρέος μας και μαζί πιο εύκολο των «ηρώων», όπως αποκαλεί τους γιατρούς και νοσηλευτές. Δείτε και την υπέροχη φωτογραφία με τη σύζυγο και το γιο του.

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα.

Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο», έγραψε στο Twitter.

Κίνηση ανθρωπιάς από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν 10.000 μάσκες για τους κατοίκους του Ζωγράφου

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, που έδειξαν τόσο την ανθρωπιά τους όσο και το γεγονός, ότι… δεν ξεχνούν το μέρος, όπου έκαναν τα πρώτα «βήματα» για την καταξίωση στο παγκόσμιο μπάσκετ, χαρίζοντας 10.000 μάσκες για τους κατοίκους του Ζωγράφου, στηρίζοντάς τους στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ έμειναν για πολλά χρόνια στην περιοχή, έχοντας ξεκινήσει με την φανέλα του Φιλαθλητικού και συνεχίζοντας να έχουν στενό «δέσιμο» με τους ανθρώπους της περιοχής, κάτι που έδειξαν και με αυτή την πρωτοβουλία τους, που χαιρετήθηκε φυσικά από τις Αρχές. Δείτε και όσα μαρτυρά για τον φονικό ιό και τη δική του περιπέτεια ο Δημήτρης Σιόβας.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως «ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα».

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, τόνισε πως «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες συμπλήρωσε ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share