Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Σωτήρης Γεωργούντζος - Νίκησε τον κορωνοϊό και μιλάει μέσα από το νοσοκομείο

"Είδα άνθρωπο να πεθαίνει δίπλα μου..."

9 Απριλίου 2020 19:39
Άλλος άνθρωπος ο Σωτήρης Γεωργούντζος - Νίκησε τον κορωνοϊό και μιλάει μέσα από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος ο γνωστός αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και μιλάει για την τρομακτική αυτή εμπειρία μέσα από το νοσοκομείο.

Τα λόγια του αθλητικογράφου είναι πραγματικά σοκαριστικά και είναι ξεκάθαρα ο φόβος σχηματισμένος στο πρόσωπο του όταν περιγράφει κάθε δραματικό λεπτό που βίωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα στο χώρου του αθλητισμού, δείτε εδώ τον ποδοσφαιριστή που διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό.

10 ημέρες από την αρχή της νοσηλείας του ο Σωτήρης Γεωργούντζος καταφέρνει να σταθεί όρθιος και να περιγράψει On camera όλα όσα έζησε, τα συμπτώματα, την ανυπομονησία που νιώθει περιμένοντας το εξιτήριο του καθώς και να επισημάνει την προσοχή σε όλους.

Δείτε εδώ όλα όσα είπε:

19χρονος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό - Κόλλησε όλη την οικογένεια του

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Γουλβς Λεονάρντο Καμπάνα έκανε γνωστό ότι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά πασίγνωστος ποδοσφαιριστής.

«Αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», είπε ο Καμπάνα.

Ο Λεονάρντο Καμπάνα ανήκει στη Γουλβς, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα και αγωνίζεται σε αυτήν από τον Ιανουάριο ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. O 19χρονος φορ δεν είχε βρεθεί, πάντως, στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share