Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός από πυροβολισμούς κορυφαίος αθλητής

Θρήνος...

9 Απριλίου 2020 15:31
Σοκ: Νεκρός από πυροβολισμούς κορυφαίος αθλητής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλείται στον παγκόσμιο αθλητισμό από το θάνατο κορυφαίου αθλητή, ο οποίος πυροβολήθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (7/4).

Ο λόγος γίνεται για τον αθλητή του ΜΜΑ, Αϊζέια Τσάπμαν, που πέθανε σε ηλικία 30 ετών. Ο θάνατός του προήλθε έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από αγνώστους, έξω από το σπίτι του στο Οχάιο, και έγινε γνωστός από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Δείτε και ποιου κορυφαίου αθλητή πέθανε πρόσφατα η σύζυγος, προκαλώντας θλίψη.

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, αλλά οι δράστες είχαν ήδη αποχωρήσει, με τον Τσάπμαν να διακομίζεται με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αϊζέια Τσάπμαν, που άφησε πίσω του σύζυγο και δύο κόρες, ήταν αθλητής του ΜΜΑ από το 2012, έχοντας επαγγελματικό ρεκόρ 9-4, με τον τελευταίο του αγώνα να διεξάγεται τον Οκτώβριο του 2019.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Μιγκέλ Τζόουνς

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόλαβαν καλά καλά να πενθήσουν για τον Ράντομιρ Άντιτς, ο οποίος «έφυγε» στα 81 του στις 6 Απριλίου και πληροφορήθηκαν νέα δυσάρεστα μαντάτα.

Ο άλλοτε φορ των Κολτσονέρος, Μιγκέλ Τζόουνς, πέθανε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στην ίδια ηλικία με τον Σέρβο προπονητή και προκάλεσε ακόμη περισσότερη θλίψη στις τάξεις του συλλόγου, που είχε βιώσει την απώλεια του Χοσέ Λουίς Καπόν στις 29 Μαρτίου και τον τραγικό θάνατο του 14χρονου παίκτη των ακαδημιών της, Κρίστιαν Μιντσόλα.

Ο Τζόουνς, που καταγόταν από την Γουινέα, αγωνίστηκε στην Ατλέτικο από το 1959 ως το 1967, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ισπανίας και σκόραρε συνολικά 50 τέρματα, ένα εξ αυτών στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων επί της Φιορεντίνα το 1962 (3-0).

Κορωνοϊός: Πέθανε υπάλληλος βρετανικής ομάδας

Θρήνος στην Βρετανία και στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον θάνατο ενός υπαλλήλου του συλλόγου από κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Κέβιν Ρόουσον ο οποίος ήταν εδώ και 10 χρόνια υπάλληλος ασφαλείας του γηπέδου της αγγλικής ομάδας βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον φονικό ιό.

Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να νικήσει τον φονικό ιό και πριν από λίγες ώρες, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, έφυγε από τη ζωή, συγκλονίζοντας την Βρετανία, στην οποία επικρατεί μεγάλη αγωνία και για την υγεία του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share