Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Κίνηση ανθρωπιάς από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν 10.000 μάσκες για τους κατοίκους του Ζωγράφου

Σπουδαία πρωτοβουλία

8 Απριλίου 2020 13:38
Κίνηση ανθρωπιάς από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν 10.000 μάσκες για τους κατοίκους του Ζωγράφου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, που έδειξαν τόσο την ανθρωπιά τους όσο και το γεγονός, ότι… δεν ξεχνούν το μέρος, όπου έκαναν τα πρώτα «βήματα» για την καταξίωση στο παγκόσμιο μπάσκετ, χαρίζοντας 10.000 μάσκες για τους κατοίκους του Ζωγράφου, στηρίζοντάς τους στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ έμειναν για πολλά χρόνια στην περιοχή, έχοντας ξεκινήσει με την φανέλα του Φιλαθλητικού και συνεχίζοντας να έχουν στενό «δέσιμο» με τους ανθρώπους της περιοχής, κάτι που έδειξαν και με αυτή την πρωτοβουλία τους, που χαιρετήθηκε φυσικά από τις Αρχές. Δείτε και όσα μαρτυρά για τον φονικό ιό και τη δική του περιπέτεια ο Δημήτρης Σιόβας.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως «ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα».

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, τόνισε πως «ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες συμπλήρωσε ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share