Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε με εγγύηση 1.6 εκατ. δολάρια - Συνεχίζει σε περιορισμό

Ο πρώτος «εφιάλτης» πέρασε

8 Απριλίου 2020 11:07
Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε με εγγύηση 1.6 εκατ. δολάρια - Συνεχίζει σε περιορισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ροναλντίνιο πέρασε καταρχάς την περιπέτεια της φυλακής, από την οποία αποφυλακίστηκε και τώρα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνσιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος άσος και ο αδελφός του Ρομπέρτο βγήκαν από την φυλακή όπου κρατούνταν, πληρώνοντας 1.6 εκ. δολάρια και πλέον είναι σε κατ' οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο, με τον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια να δηλώνει: «Είναι μία εναλλακτική ποινή για τον Ροναλντίνιο και τον αδελφό του και θα συνεχίσει η κράτηση τους σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε συλληφθεί στις 6 Μαρτίου, έχοντας πλαστά έγγραφα στην κατοχή του όπως το διαβατήριο του.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βγάζει σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της για να γλιτώσει τις πληρωμές τους.

Αφού η διοίκηση των Καταλανών συμφώνησε με τους αθλητές της όλων των τμημάτων την περικοπή του 70% των απολαβών τους για το διάστημα που διαρκεί η αγωνιστική απραξία λόγω του κορωνοϊού, τώρα ήρθε η σειρά και των υπαλλήλων. Άλλωστε η Ισπανία έχει "χτυπηθεί" όσο λίγες χώρες από τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, η Μπαρτσελόνα θα εκμεταλλευτεί τις νέες ευεργετικές διατάξεις της ισπανικής κυβέρνησης λόγω του κορωνοϊού, καθώς έβγαλε σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της.

Αυτό σημαίνει ότι το ισπανικό κράτος θα πληρώνει πλέον το 70% των μισθών των υπαλλήλων, ενώ το υπόλοιπο 30% θα πρέπει, σύμφωνα με την δημόσια τοποθέτηση του Λιονέλ Μέσι προ ημερών, να καταβληθεί από τους ποδοσφαιριστές.

Άρα, ο σύλλογος δεν θα πληρώσει τους υπαλλήλους της.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για ανάλογα αιτήματα των Εσπανιόλ και Αλαβές, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μια άλλη Βαρκελώνη: Η πόλη σε καραντίνα - Μοναδικές εικόνες από drone

Η Βαρκελώνη είναι από τις ισπανικές πόλεις που δεν κοιμούνται ποτέ. Είναι από τις μεγαλύτερες οικονομικές και επιχειρηματικές πόλεις της χώρας.

Τουρισμός, φοιτητές και γενικά οι πολίτες να είναι στους δρόμους μέχρι αργά. Όμως οι εικόνες που κατέγραψαν τις τελευταίες μέρες από ψηλά, δείχνουν πλέον το ακριβώς αντίθετο. Μια πόλη άδεια, έρημη και χωρίς τους έντονους ρυθμούς που είχε παλιά και γι' αυτό φταίνει ο κορωνοϊός!

Οι κάτοικοι έχουν μείνει στο σπίτι αφού η χώρα καταγράφει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, ξεπερνώντας πλέον και την Ιταλία. Μόνο την Δευτέρα η χώρα είχε 700 νέους θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις 13.341 ενώ τα κρούσματα έφτασαν τις 136.675.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share