Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

19χρονος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό - Κόλλησε όλη την οικογένεια του

Σοκ!

6 Απριλίου 2020 12:56
19χρονος ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό - Κόλλησε όλη την οικογένεια του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Γουλβς Λεονάρντο Καμπάνα έκανε γνωστό ότι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά πασίγνωστος ποδοσφαιριστής.

«Αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», είπε ο Καμπάνα.

Ο Λεονάρντο Καμπάνα ανήκει στη Γουλβς, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα και αγωνίζεται σε αυτήν από τον Ιανουάριο ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. O 19χρονος φορ δεν είχε βρεθεί, πάντως, στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Αδιανόητος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Έσπασε» την καραντίνα και πήγε να βρει… τη συνοδό του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιάζει… ανεπίδεκτος να συμμορφωθεί ακόμη και με το καθεστώς του κορωνοϊού, με τον Αργεντίνο «μύθο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνει ξανά λαβή για αρνητικά σχόλια εναντίον του, «σπάζοντας» την καραντίνα και πηγαίνοντας να βρει... τη συνοδό του.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του. Τουλάχιστον αυτό δημοσιεύτηκα στην αρχή, καθώς σκανδαλοθηρικά Μέσα Ενημέρωσης του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες. Θα έλεγε κανείς, ότι στην άγνοια απέναντι στον ιό δε διαφέρει πολύ από την κυρία στην Πάτρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share